Αλλεπάλληλα σοκ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ έχει προκαλέσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει ολοκληρώσει 11 μεταγραφικές κινήσεις και δημιουργήσει ένα ρόστερ γεμάτο αστέρια!

Οι «πράσινοι» έριξαν συνεχόμενες βόμβες με Βιλντόζα, Λεσόρ, Σλούκα και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, μεταξύ άλλων, κάτι που έχει ήδη δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες τόσο μεταξύ των φιλάθλων τους όσο και γενικότερα στην Ευρώπη!

Αυτό ακριβώς φαίνεται και από δημοσίευμα της ισπανικής «Sport», που αποθέωσε τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού και μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για το σύνολο που δημιουργεί ο Εργκίν Αταμάν.

Το συγκεκριμένο άρθρο χαρακτηρίζει το «τριφύλλι» ως τον «κοιμώμενο γίγαντα που απειλεί την Ευρωλίγκα», τονίζοντας πως οι «πράσινοι επιδιώκουν να γεμίσουν τις βιτρίνες για άλλη μια φορά με ένα από τα πιο συναρπαστικά ρόστερ στην Ευρώπη».

Όσον αφορά τις προσδοκίες για το νέο σύνολο, ο συντάκτης του κειμένου τονίζει πως «μετά από ένα μακρύ ταξίδι στην έρημο, όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός θα παλέψει ξανά για να μπει στο Final Four και ποιος ξέρει αν θα κατακτήσει τον τίτλο της Euroleague». Μάλιστα, υπάρχει ειδική μνεία στους Κώστα Σλούκα και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως «δύο διαφορετικοί παίκτες που θα είναι οι ηγέτες της ομάδας στο γήπεδο».