Ο Νίκος Παππάς υποσχέθηκε ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει τα πάντα για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό (15/6, 21:15) στον 4ο τελικό της σειράς, ενώ προανήγγειλε ότι θα είναι το τελευταίο του ματς ως παίκτης των «πρασίνων» στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Μετά και τον τραυματισμό του Ματέους Πονίτκα ο οποίος θα χάσει τον 4ο τελικό στο ΟΑΚΑ, το έργο του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό έγινε ακόμα πιο δύσκολο.

Ο Νίκος Παππάς, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά από τέτοια ματς, ανέφερε σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ότι οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι για τη νίκη παρά τα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν συνολικά: «Αυτό θα είναι πιθανότατα το τελευταίο μου ματς στο ΟΑΚΑ ως αθλητής του Παναθηναϊκού, αλλά και της ομάδας για την φετινή σεζόν» είπε αρχικά ο Νίκος Παππάς αναφέροντας ότι θα είναι το τελευταίο του ματς στο ΟΑΚΑ και συνέχισε:

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όμως, άπαντες στην ομάδα, από τον προπονητή μέχρι τον φροντιστή, είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για τη νίκη έχοντας τον κόσμο στο πλευρό μας. Είμαι βέβαιος πως το ΟΑΚΑ θα γεμίσει. Προσωπικά, ακόμη και ένα δευτερόλεπτο αν αγωνιστώ θα το ζήσω έντονα και θα το απολαύσω. Τα λέμε στο γήπεδο…»