Η παρουσία του πρώην προέδρου του ΑΠΟΕΛ Φοίβου Ερωτοκρίτου στην Γενική Συνέλευση του ΑΠΟΕΛ ξεχώρισε, όχι γιατί ο πρώην πρόεδρος δεν πηγαίνει συχνά σε Γενικές Συνελεύσεις, κάθε άλλο, αλλά γιατί είναι μια προσωπικότητα αποδεκτή από όλους και μάλιστα… είχε και συμμετοχή στην Συνέλευση της Πέμπτης.
Ο κ. Ερωτοκρίτου πήρε τον λόγο και είπε:
«Εγώ με την εμπειρία μου, λέω ότι παρά τους τίτλους και τις μεγάλες ευρωπαϊκές πορείες, το πιο σημαντικό πράγμα που έγινε στο ΑΠΟΕΛ είναι το προπονητικό κέντρο και σας συγχαίρω γι’ αυτό».

Μάλιστα ο κ. Ερωτοκρίτου  το συσχέτισε όλο αυτό και με την προοπτική δημιουργίας ιδιόκτητου γηπέδου και πόσο σημαντικό είναι αυτό για μια ομάδα του μεγέθους του ΑΠΟΕΛ.
Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο κ. Πετρίδης λέγοντας στον κ. Ερωτοκρίτου ότι αν δεν έβαζε το τρίτο γκολ ο Αίλτον κόντρα στην Βίσλα το 2011 και από την στιγμή που την προηγούμενη σεζόν αλλά και την επόμενη η ομάδα δεν μπήκε ομίλους, το έλλειμα θα ήταν το ίδιο με σήμερα, θέλοντας να αναδείξει τις δυσκολίες που υπάρχουν και το έλλειμα που δημιουργείται όταν η ομάδα δεν έχει τα έσοδα από την συμμετοχή της σε ευρωπαϊκούς ομίλους.

Χρίστος Χρίστου