Στον προθάλαμο της Εθνικής Κροατίας βρίσκεται ο Ντόμινικ Κοτάρσκι, ο οποίος συγκαταλέγεται από τους συμπατριώτες του στους «διασωθέντες» της U21 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε πρόωρα και… άδοξα για την U21 της Κροατίας που αποχαιρέτησε από τη φάση των ομίλων, με τον πορτιέρε του ΠΑΟΚ, Ντόμινικ Κοτάρσκι να βρίσκεται ήδη σε διακοπές.
Παρά την απογοήτευση για την πορεία, οι Κροάτες ξεχώρισαν ορισμένες περιπτώσεις, εκτιμώντας πως… διασώθηκαν από το «ναυάγιο» και βρίσκονται στον προθάλαμο της Εθνικής Ανδρών.
Ανάμεσά τους και ο Ντόμινικ Κοτάρσκι, με τους συμπατριώτες του να σημειώνουν χαρακτηριστικά πως:
«Το μεγαλύτερο άλμα μετά το Euro U21 μπορεί επιτέλους να βιώσει ο Ντομινίκ Κοτάρσκι που σίγουρα έχει μέλλον στην Εθνική. Ο 23χρονος έπαιξε σε 41 παιχνίδι στο… όχι και τόσο εύκολο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε 18 ματς και οι δυνατότητες του φάνηκαν και στη φάση των ομίλων.

Αν λάβουμε υπόψη ότι ο Λιβάκοβιτς είναι η βασική μονάδα κάτω από τα δοκάρια και ο Ίβουσιτς λογίζεται ως δεύτερος, ο Κοτάρσκι θα μπορούσε να αποτελέσει την τρίτη επιλογή». Κάτι που σημαίνει πως στην Κροατία έχει ανοίξει ήδη συζήτηση για την παρουσία του Κοτάρσκι στην Εθνική Ανδρών της χώρας του ενόψει και του Euro 2024, που θα διεξαχθεί στην Γερμανία το επόμενο καλοκαίρι.