Δυο νεαροί ποδοσφαιριστές, δυο μεγάλα ταλέντα, δυο… ιδιαίτερες περιπτώσεις για την Ομόνοια. Λοΐζος Λοΐζου και Χαράλαμπος Χαραλάμπους. Όπως μάλιστα θύμισαν οι «πράσινοι» πολύ πρόσφατα στην ιστοσελίδα τους:
«Λοΐζος – Χάμπος: Συμπαίκτες από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα. Μια διαδρομή γεμάτη έντονα συναισθήματα, χαρές, δυσκολίες, επιτυχίες και τίτλους. Συνεχίζουμε μάγκες!».
Για τον Λοΐζο είναι γνωστό ότι βρίσκεται υπό παρακολούθηση εδώ και πολύ καιρό, με αποκορύφωμα την πρόταση της Μπριζ, πριν από περίπου 2 χρόνια και η οποία δεν είχε γίνει αποδεκτή από τη διοίκηση της Ομόνοιας.
Ο Λοΐζος, στα 19 του χρόνια, μέτρησε φέτος στο πρωτάθλημα 33 συμμετοχές και 4 γκολ, συν 6 συμμετοχές στο κύπελλο και 4 στην Ευρώπη. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Για τον Χάμπο είναι δεδομένο ότι «παρακολουθείται» από σκάουτερ ομάδων του εξωτερικού και είναι πιθανό κάποια στιγμή να προκύψει και επίσημο ενδιαφέρον. Φέτος ο 21χρονος διεθνής μέσος, μέτρησε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 5 στο κύπελλο και 8 με 2 γκολ (!) στην Ευρώπη. Έχει κι αυτός συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Είναι δυο παιδιά γέννημα-θρέμμα της Ομόνοιας, που έχουν δουλέψει και δουλεύουν πάρα πολύ, ώστε να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα και να ανοίξουν τα φτερά τους, κάνοντας το παραπάνω βήμα στην καριέρα τους.
Όλα στην ώρα τους όμως… Όταν και εφόσον έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση, τότε η διοίκηση θα την δει με κάθε σοβαρότητα και σε σχέση με την επιθυμία των ποδοσφαιριστών, θα αποφασίσει για το μέλλον τους…