Ρεπορτάζ της Ελλαδικής ιστοσελίδας Sport24.gr, αναφέρεται στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Β’ που θα μπορούσαν να λάβουν μέρος στην Αυστρία, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Α’ ομάδας και γίνεται ειδική αναφορά στον Ιωάννη Κωστή.
Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα:
«Ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν τη φετινή σεζόν στη Super League 2 είναι ο Αλγκασίμ Μπα. Ο 20χρονος στράικερ από τη Γουινέα είναι ο πρώτος σκόρερ των ερυθρόλευκων με εννέα γκολ, έχοντας κάνει μάλιστα το “μπαμ” τον Απρίλιο.
Στα τελευταία οκτώ ματς της β’ ομάδας έχει πετύχει έξι γκολ, ενώ έχει και ένα χατ-τρικ στο εντυπωσιακό παιχνίδι με την Athens Kallithea, όταν οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει 5-4. Είναι ένας από τους παίκτες που θα μπορούσε να βρεθεί στην Αυστρία, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση φορ.
Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης θα μπορούσε επίσης να είναι στην προετοιμασία. Στο πρώτο κομμάτι της σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΠΑΣ, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στη β’ ομάδα, όπου έχει 12 συμμετοχές. Μάλιστα, ήταν και στην περσινή προετοιμασία έχοντας παίξει 157′.

Την ευκαιρία του αναμένει και ο Ιωάννης Κωστή. Ο 23χρονος Κύπριος μεσοεπιθετικός είναι από τους παίκτες που έχουν αγωνιστεί περισσότερο φέτος, ενώ είναι και ο δεύτερος σκόρερ με πέντε γκολ.

Ο Απόστολος Αποστολόπουλος ανήκει επίσης στο γκρουπ των παικτών που “χτυπούν” την πόρτα της πρώτης ομάδας. Είναι από τα μεγάλα πρότζεκτ του Ολυμπιακού, όταν αποκτήθηκε το 2020 από τον Πανσερραϊκό, με τον 20χρονο να αποτελεί τον μόνιμο αριστερό μπακ της β’ ομάδας.
Επιπλέον, ο Θανάσης Παπαδούδης ενδέχεται να ταξιδέψει στην Αυστρία. Δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του ακόμη με την πρώτη ομάδα, έχει βρεθεί ωστόσο σε αποστολή ακόμη και στην Ευρώπη και είναι από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν. Ο 19χρονος γκολκίπερ συνεισέφερε φέτος και στην Κ19 εκτός από τη Super League 2.
Υπάρχουν ποδοσφαιριστές όπως ο Χρήστος Λιάτσος (19 ετών, μεσοεπιθετικός), ο Γιώργος Μαρίνος (23 ετών, εξτρέμ) ή ο Παύλος Μαυρουδής (22 ετών, αμυντικός μέσος) που έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν την πρώτη ομάδα. Ενδιαφέρον θα έχουν οι αποφάσεις του νέου προπονητή και του Κορδόν».