Ο Μάουρο Ικάρντι ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών στην πορεία της Γαλατάσαραϊ προς την κατάκτηση του τίτλου τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, έχοντας 21 γκολ και 7 ασίστ, και το γεγονός αυτό δημιούργησε ένα μοναδικό δέσιμο μεταξύ των δύο πλευρών.

Τέτοιο ώστε να θέλουν αμφότερες να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τη νέα σεζόν. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα είναι εύκολο αφού ναι μεν ο Αργεντινός επιθετικός είπε ένα μεγαλοπρεπές “όχι” σε πρόταση 25 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, όμως δεν είναι διατεθειμένος να μείνει στην “Τσιμ Μπομ” αν δεν λάβει ένα καλό συμβόλαιο.

Πόσο είναι αυτό; Σύμφωνα με τουρκικά και ιταλικά ΜΜΕ, ο Ικάρντι ζητάει 10 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για να μείνει, με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να μην μπορεί να ξεπεράσει τα 6 λόγω του Financial Fair Play και να ψάχνει χορηγούς για να τη βοηθήσουν στην προσπάθεια της να τον κρατήσει.

Η προσπάθειά αυτή φαίνεται να αποδίδει και από τη νέα εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις στο όλο θέμα, με την πρωταθλήτρια Τουρκίας να ευελπιστεί ότι θα βρει αρχικά τη χρυσή τομή με τον “Μαουρίτο” και κατόπιν θα συμφωνήσει με την Παρί, που έχει τα δικαιώματα του (μέχρι το 2024) και ψάχνει και εκείνη τρόπο για να μην καταβάλλει τα 9 εκατομμύρια ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιό του.