Στην ΑΕΛ το παλεύουν όσο μπορούν με τις αναπροσαρμογές συμβολαίων, θέλοντας να φτάσουν σε οικονομική ισορροπία, έτσι ώστε η ομάδα να μην έχει προβλήματα οικονομικής φύσης μέσα στη χρονιά.
Οι μέχρι τώρα προσπάθειες των ανθρώπων της ΑΕΛ, έχουν φέρει αποτελέσματα καθώς σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές δέχθηκαν τις νέες προτάσεις και υπέγραψαν αναθεωρημένα συμβόλαια. Αυτό έχει ρίξει και το μισθολόγιο αν και για να έχουνε πλήρη εικόνα θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι επαφές με όλους τους ποδοσφαιριστές.
Η διοίκηση της ομάδας βρίσκει όμως… σκοπέλους μπροστά της, καθώς η μη καταβολή του μισθού Μαΐου στους ποδοσφαιριστές είναι αποτρεπτικός παράγοντας για θετικό κλίμα στις συζητήσεις, είτε για ανανέωση είτε για πιθανές αποχωρήσεις.
Πέραν τούτου η ΑΕΛ να καλείται να πληρώσει ένα ποσό κοντά στις 500,000 ευρώ ως αποζημίωση, στον Σίλας και τους βοηθούς του…
Να θυμίσουμε ότι ο Ανδρέας Σοφοκλέους είχε δηλώσει αρκετές φορές, ότι όταν θα αποχωρούσε από την ομάδα δεν θα άφηνε καθόλου χρέη. Στο παρών στάδιο δεν το έχει πράξει στην ολότητα του αυτό, όμως υπάρχει η πεποίθηση ότι θα τηρήσει όσα είχε αναφέρει στο πρόσφατο παρελθόν…

Μιχαήλ Αριστείδου