Τίτλους τέλους έριξε στην καριέρα του μόλις στα 24 του χρόνια ο Κόνραντ Σίκινγκ, ο οποίος τον περασμένο Μάρτιο υπέστη τη βαρύτερη ήττα στην ιστορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου (13-0) από την Τσβόλε του Απόστολου Βέλλιου, δηλώνοντας πως η συντριβή έπαιξε ρόλο στην απόφασή του.
Το όνομά του πέρασε στα «ψιλά», αφού το αξιοσημείωτο της περίστασης ήταν το σκορ και οι… αριθμοί. Στις 3 του περασμένου Μαρτίου, ο Κόνραντ Σίκινγκ κλήθηκε να αντικαταστήσει τον βασικό κίπερ της Ντεν Μπος που ήταν τραυματίας και εν τέλει έμεινε στην ιστορία ως μέλος της πιο βαριάς συντριβής που έχει δεχθεί ποτέ ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες της Ολλανδίας.
Στις 3 του περασμένου Μαρτίου η Τσβόλε του Απόστολου Βέλλιου διέλυσε την Ντεν Μπος με 13-0, με τον Έλληνα στράικερ να πραγματοποιεί ονειρικό βράδυ σημειώνοντας «καρέ» (2′, 4′, 12′, 27′) και τον Σίκινγκ από την άλλη έναν… εφιάλτη, στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός με την Ντεν Μπος για ματς πρωταθλήματος από τον Ιανουάριο του 2021.
Λιγότερο από τέσσερις μήνες μετά, ο Σίκινγκ έκανε γνωστή την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο, αν και μόλις 24 ετών
Μιλώντας στην ιστοσελίδα «BD.nl», ο Ολλανδός πορτιέρε αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να αποσυρθεί σε τόσο μικρή ηλικία, δηλώνοντας ότι η συντριβή έπαιξε τον ρόλο της, αλλά περισσότερο αποτέλεσε την αφορμή παρά την αιτία της αποχώρησής του από την ενεργό δράση. Πλέον, σκοπεύει να συνεχίσει τις σπουδές του, αρχίζοντας το μεταπτυχιακό του στη Νομική σχολή σε έξι μήνες.
«Φυσικά το 13-0 και ο απόηχός του έπαιξαν ρόλο σε αυτή την απόφαση, αλλά δεν ήταν καθοριστικοί. Πιθανότατα θα σταματούσα ακόμα κι αν δεν συνέβαινε ποτέ. Εννοείται πως με επηρέασε. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια, αλλά τις πρώτες μέρες σίγουρα κοιμήθηκα χειρότερα. Οι αντιδράσεις ξέφυγαν και κάποιες φορές έφταναν σε πολύ προσωπικό επίπεδο. Γρήγορα, όμως, κατέληξα στο συμπέρασμα πως δεν μπορούν να με αγγίξουν κι ότι μπορώ να ζυγίσω τα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.