Στην μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο balla.com.cy μίλησε και για την κάθοδο του Σωφρόνη Αυγουστή στο Ηλίας Πούλλος… για τι τι άλλαξε και τι δεν άλλαξε ο κόουτς και απάντησε στο ερώτημα αν θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν ο Κύπριος προπονητής αναλάμβανε από την αρχή.

Συνέντευξη στον Χρίστο Χρίστου

-Τι σας είπε την πρώτη μέρα που ήρθε στο Ηλίας Πούλλος ο Σωφρόνης; «Μπήκε στα αποδυτήρια και μας είπε ότι πιστεύει σε εμάς και ότι πιστεύει ότι μπορούμε να κλείσουμε την σεζόν με έναν τίτλο, αυτόν του Κυπέλλου. Κέρδισε τους ποδοσφαιριστές και ανέβασαν απόδοση. Όταν δεν είσαι στα καλύτερα σου και έρχεται κάποιος και σου λέει ότι πιστεύει ότι μπορεί να κλείσει η χρονιά με τρόπο επιτυχημένο είναι σημαντικό».

ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ στο BALLA: «Κόψαμε τα φτερά της Πάφος FC και του ΑΠΟΕΛ…»

-Τι άλλαξε ο κόουτς και η Ομόνοια κατάφερε να διαχειριστεί με άψογο τρόπο το διπλό ταμπλό πρωτάθλημα-Κύπελλο και στο τέλος να κατακτήσει το τρόπαιο και να βγει Ευρώπη; «Ήταν ο τρίτος προπονητής στην ομάδα σε μια σεζόν και μάλιστα ήρθε στην τελική ευθεία. Πιστεύω ότι ήξερε ότι αν προσπαθούσε να αλλάξει ριζικά κάποια πράγματα και ολόκληρη την φιλοσοφία θα χανόταν χρόνος και δεν θα έρχονταν τα αποτελέσματα που θέλαμε για να προχωρήσουμε στο γήπεδο. Δούλεψε στην ψυχολογία και σε κάποια άλλα παρεμφερή πράγματα. Όπως είπα και πριν διαχειρίστηκε πολύ καλά την κατάσταση και η ομάδα ήταν έτοιμη την κατάλληλη στιγμή. Βέβαια και στο πρωτάθλημα είχαμε τα καλά μας διαστήματα, όπως είπα και πριν σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που είχαμε παράλληλα με το Κύπελλο κάναμε καλό α’ ημίχρονο αλλά στην πορεία ήταν φυσιολογικό να αλλάζει ο προπονητής πράγματα και η ομάδα να χάνει την συνοχή καθώς ο στόχος του Κυπέλλου ήταν εκεί και εμείς ήμασταν μέσα».

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΚΟΥΛΛΗ: «Ρώτησαν για εμένα από το εξωτερικό, με ενδιαφέρει η προοπτική»

-Πιστεύεις ότι αν ήταν ο Σωφρόνης από το ξεκίνημα θα ήταν αλλιώς τα πράγματα;
«Δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό. Εκ του αποτελέσματος μπορείς να πεις ναι. Αλλά μπορεί να άρχιζε η σεζόν με τους ίδιους προπονητές και να πηγαίναμε καλύτερα. Δεν το ξέρεις ποτέ αυτό».

ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ στο BALLA: «Όλα όσα είπαμε ήταν ‘’ψέματα’’…»