Μια πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy ο επιθετικός της Ομόνοιας Ανδρόνικος Κακουλλής.

Συνέντευξη στον Χρίστο Χρίστου

Με το φινάλε μιας παράξενης χρονιάς για την ομάδα του η οποία έκλεισε με χαμόγελα ο «Κάκου» δέχθηκε με ευχαρίστησε να μας πει πολλά.
Μίλησε για το τι πήγε λάθος στο πρωτάθλημα, για την κατάκτηση του Κυπέλλου, για τις αλλαγές προπονητών, για την Εθνική ομάδα, για την εμπειρία ζωής στο «Ολντ Τράφορντ», για την Εθνική ομάδα και για πολλά άλλα τα οποία αξίζει να τα διαβάσετε και να τα μάθετε.
Τον ρωτήσαμε πότε το πίστεψαν περισσότερο ότι θα κατάφερναν να φτάσουν μέχρι τέλους στο Κύπελλο και μας… αποκάλυψε το σημείο που ο ίδιος το ένιωσε.

-Με ΑΠΟΕΛ και Πάφος FC πήγατε σαν αουτσάιντερ, στον τελικό πήγατε σαν φαβορί, μίλησε μας λίγο γι’ αυτά τα τρία βήματα μέχρι και την κατάκτηση του Κυπέλλου: « Κόντρα στην Πάφος FC και με την ΑΕΛ στον τελικό ήξεραν ότι θα παίξω. Μπορεί με ΑΠΟΕΛ και Πάφος FC να μην ήμασταν το φαβορί αλλά θεωρώ ότι ήμασταν αντάξιοι. Παίξαμε και άλλα παιχνίδια με την πλάτη στον τοίχο και τα καταφέραμε. Το κάναμε και πέρσι αλλά φέτος ήθελε μεγαλύτερη προσπάθεια, ήθελε πραγματικά υπέρβαση φέτος. Υπέρβαση γιατί παίξαμε με την Πάφος FC σε ένα σημείο που είχε την ευκαιρία να εκτοξεύσει την χρονιά της και της… κόψαμε τα φτερά, όπως κάναμε και με το ΑΠΟΕΛ στον αμέσως προηγούμενο γύρο».

-Πότε πιστέψατε ότι μπορείτε να κατακτήσετε το Κύπελλο, μετά την ανατροπή και πρόκριση επί του ΑΠΟΕΛ; «Ναι. Εκείνο το παιχνίδι με έκανε να πιστέψω προσωπικά αλλά και τους συμπαίκτες μου ότι μπορούμε να φτάσουμε μέχρι τέλους στην διοργάνωση και να πανηγυρίσουμε. Κάναμε μια ανατροπή ουσιαστικά στην έδρα του αντιπάλου με γεμάτο το γήπεδο κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Κι’ όμως βγάλαμε ψυχή και γυρίσαμε το ματς και πήραμε την πρόκριση. Εκεί επαναλαμβάνω πίστεψα ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ