Συνέντευξη στο Radio Marca παραχώρησε ο Αθλητικός Διευθυντής της Παρτίζαν, Ζόραν Σάβιτς, ενόψει του Game 3 ανάμεσα στους Σέρβους και τη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως έχουν προβλεφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Εξάλλου, η διοίκηση της Παρτίζαν παρέθεσε γεύμα στους ανθρώπους της Ρεάλ για τους καλωσορίσουν στο Βελιγράδι και να τους δείξουν ότι όλα όσα συνέβησαν στο φινάλε του δεύτερου αγώνα ανήκουν στο παρελθόν.
«Ο Γιουλ και ο Ρούντι έχουν περισσότερα ματς απ’ όλους τους παίκτες της Παρτίζαν στο σύνολο. Δεν γίνεται να κλείσεις ραντεβού. Στην αρχή της σεζόν, δεν μπορούσαμε καν να ονειρευτούμε ότι θα μας χώριζε μια νίκη από το Final 4. Έχουμε δημιουργήσει ένα μείγμα νέων, ταλαντούχων και έμπειρων παικτών. Αξίζει να δούμε πού ήμασταν πριν από δύο χρόνια, και πού είμαστε τώρα. Μετά το δεύτερο παιχνίδι είχαμε 50.000 αιτήματα για εισιτήρια μέσα σε 24 ώρες.
Είναι τρομερό να τελειώνει το παιχνίδι έτσι. Όλα έμοιαζαν ήρεμα και μετά συνέβησαν όλα όσα είδαμε. Στο περιστατικό ενεπλάκησαν δύο παιδιά που είναι τα πιο ήρεμα στην ομάδα μας, ο Πάντερ και ο Έξουμ. Δεν υψώνουν ποτέ τη φωνή τους. Μου φαίνεται ότι θα έπρεπε να είχαν επιβληθεί διαφορετικές κυρώσεις. Τιμώρησαν τις ομάδες, όχι τους παίκτες. Τόσο η Ρεάλ όσο και η Παρτιζάν ως οργανισμοί υφίστανται τις συνέπειες, παρόλο που αυτοί φταίνε λιγότερο για όλα όσα έγιναν.
Η ασφάλεια είναι εγγυημένη για τους παίκτες και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου της Ρεάλ. Όλα είναι ίδια όπως όταν παίξαμε και με τον Ερυθρό Αστέρα στην EuroLeague. Δηλαδή προσλήφθηκαν 500 άτομα ασφαλείας για να φροντίσουν τους φιλοξενούμενους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σάβιτς.