Έγινε αυτό που περίμεναν στο ΑΠΟΕΛ. Ο Άρης νίκησε την Ομόνοια και πλέον, οι γαλαζοκίτρινοι γνωρίζουν οριστικά ότι χρειάζονται μόνο τη νίκη στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, προκειμένου να παίξουν τα ρέστα τους για τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική στο ΓΣΠ. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, τελειώνουν τα πάντα και το πρωτάθλημα θα ανήκει και μαθηματικά στον Άρη.
Πάει πλέον με την πλάτη στον τοίχο η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και καλείται να αποδείξει στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» ότι μπορεί να την διαχειριστεί και να μείνει ζωντανή μέχρι το φινάλε.
Βάσει των γνωστών αγωνιστικών δεδομένων-απουσιών στο ΑΠΟΕΛ, ο Σέρβος προπονητής δεν θα αλλάξει και πολλά πράγματα στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ.
Ο Μαρκίνιος διεκδικεί με αξιώσεις φανέλα βασικού. Αν ωστόσο ο Μιλόγεβιτς προτιμήσει να τον αφήσει αρχικά στον πάγκο, παίζει το σενάριο να ξεκινήσει ο Σατσιάς και να πάει στα άκρα ο Ντάλσιο.
Ένα πιθανό σχήμα: Μπέλετς, Τσεπάκ, Φεράρι, Κρέσπο, Ντβάλι, Κοσταντίνοφ, Σαρφό, Μαρκίνιος ή Σατσιάς, Ντάλσιο, Εντονγκαλά, Κβιλιτάια.