Πλήρης επιβεβαίωση των πληροφοριών μας ότι τίποτα δεν θα άλλαζε σε σχέση με την διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας από το σωματείο, με την ανακοίνωση από πλευράς σωματείου ΑΕΛ να λέει ότι γράψαμε. Σταθεροί στο να ενημερώνουμε σωστά και αξιολογώντας τις πληροφορίες που είχαμε σας ενημερώσαμε νωρίς το απόγευμα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) ότι τίποτα δεν θα άλλαζε σε σχέση με το τι ανακοινώθηκε από την Γενική Συνέλευση του σωματείου στις 3 Μαΐου. Η διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος θα περάσει από την Πέμπτη 1η Ιουνίου στα χέρια του σωματείου, το οποίο είναι έτοιμο να ετοιμάσει και να φτιάξει μια δυνατή ομάδα για την νέα σεζόν. Το ΔΣ του σωματείου είναι πανέτοιμο για να ξεκινήσει δουλειά και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της νέας χρονιάς. Όπως τονίστηκε στην κοινή ανακοίνωση Σωματείου ΑΕΛ και Ποδοσφαιρικής εταιρείας, ο Ανδρέας Σοφοκλέους μπορεί να αποχωρεί από την ομάδα αλλά θα είναι κοντά σε ότι τον χρειαστούν και αυτό είναι ένα μήνυμα που θα πρέπει να κρατήσουν οι φίλοι της ΑΕΛ.
Κάνοντας ένα απολογισμό το τι προηγήθηκε εντός της ημέρας, και μέχρι να φτάσουμε στην αποψινή ανακοίνωση του σωματείου, πρέπει να αναφερθεί πως μέρος του ΔΣ του σωματείου ΑΕΛ συναντήθηκε το πρωί με τον Ανδρέα Σοφοκλέους όπου συζητήθηκαν διάφορα, όσο αφορά την μετάβαση της διαχείρισης των γαλαζοκιτρίνων από την εταιρεία στο σωματείο. Αξίζει εδώ να τονίσουμε ότι ποτέ δεν τέθηκε θέμα από πλευράς σωματείου να μην αναλάβει την διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας, και μάλιστα όπως μας έχουν μεταφέρει και άνθρωποι που είναι κοντά στο σωματείο ήταν με έκπληξη και απορία που είδαν το τι γράφτηκε για την πρωινή συνάντηση. Από εκεί και πέρα στην απογευματινή συνεδρία ενημερώθηκαν τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ για την συνάντηση με τον Ανδρέα Σοφοκλέους και ακολούθως συζητήθηκαν θέματα προγραμματισμού.
Η ΑΕΛ μπαίνει σε μια μεταβατική περίοδο την νέα σεζόν καθώς δεν θα είναι εύκολο να αντικατασταθεί ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους. Όμως με την στελέχωση ικανών ατόμων αλλά και την συλλογική προσπάθεια υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουν. Πλέον πρώτο μέλημα είναι να ολοκληρωθεί η στελέχωση και μετά θα ακολουθήσουν τα θέματα προγραμματισμού αρχίζοντας με τον προπονητή. Οι γαλαζοκίτρινοι θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για το τι κινήσεις θα γίνουν αφού δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη που έγιναν πέρσι το καλοκαίρι.

Αριστείδου Μιχαήλ