Η Ρόμα κέρδισε με 3-0 τη Σαμπντόρια μέσα στο «Ολίμπικο» και βρέθηκε και πάλι εντός τετράδας. Προτελευταία έμεινε η Σαμπντόρια.

Στο 31ο λεπτό μετά από κόρνερ ο Γιορέντε πήρε την κεφαλιά αλλά ο Ραβάλια έσωσε εντυπωσιακά και στο 36’ ο γκολκίπερ της Σαμπντόρια και το δοκάρι σταμάτησαν τον Βαϊνάλντουμ. Στο 43ο λεπτό ο Ραβάλια έσωσε μετά από σουτ του Ζαλέβσκι και στην επαναφορά ο Πελεγκρίνι δεν πρόλαβε για λίγο την μπάλα.

Στο 52ο λεπτό η Σαμπντόρια έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μουρίγιο με 2η κίτρινη κάρτα και στο 54’ η Ρόμα απείλησε με τον Σμόλινγκ. Τελικά στο 57ο λεπτό μετά από σέντρα του Μάτιτς από αριστερά, ο Βαϊνάλντουμ με σκαστή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0. Στο 79ο λεπτό το μακρινό σουτ του Ντιμπάλα έφυγε δίπλα από τα δοκάρια της Σαμπντόρια και στο 86’ ο Ραβάλια έσωσε μετά από σουτ του Σπινατσόλα ενώ στο 87’ ο Λάμερς έσωσε στη γραμμή μετά από κεφαλιά του Βαϊνάλντουμ. Ωστόσο στην ίδια φάση η Ρόμα κέρδισε πέναλτι και ο Ντιμπάλα έγραψε το 2-0 από την άσπρη βούλα.

Και στο 90+4′ ο Σολμπάκεν άνοιξε αριστερά στον Ελ Σααραουί που πλάσαρε με τη μία για το 3-0.

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Σμόλινγκ, Ζαλέβσκι (87’ Τσελίκ), Σπινατσόλα, Μάτιτς, Γιορέντε, Βαϊνάλντουμ, Ελ Σααραουί, Πελεγκρίνι (80’ Σολμπάκεν), Ντιμπάλα, Έιμπραχαμ (58’ Μπελότι)

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ραβάλια, Μουρίγιο, Τζανόλι (89’ Χεσέ), Οτζέλο, Αμιόνε, Ρινκόν (67’ Παολέτι), Ντζούριτσιτς, Γουίνκς (89’ Μαλαγρίντα), Κιζάνς, Λέρις, Γκαμπιαντίνι (67’ Λάμερς)