Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου…

-Για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ: «Από χθες έχω αντιληφθεί μία εργολαβική προσπάθεια να μειωθεί η νίκη της ομάδας μας επί του ΑΠΟΕΛ. Ο Απόλλωνας δεν είναι μια ομαδούλα της σειράς. Είναι μια μεγάλη ομάδα, ο περσινός πρωταθλητής. Απαιτούμε σεβασμό στον κόσμο, στους ποδοσφαιριστές και στη διοίκηση. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ήταν η κορυφαία διαιτησία στην Κύπρο τα τελευταία δέκα χρόνια. Δεν υπήρχε ούτε ένα λάθος. Προς τιμήν του ΑΠΟΕΛ μας έχουν συγχαρεί και πρώτος ο Πρόδρομος Πετρίδης. Ήταν εξαιρετική η φιλοξενία και θα την ανταποδώσουμε. Αυτό που κερδίζει ο Απόλλωνας είναι η υγεία του. Αποκτά τα στοιχεία που είχαμε απωλέσει κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αυτοπεποίθηση, αυταπάρνηση και πίστη στις δυνατότητες μας. Αυτά έφερε ο Μπογκτάν Αντόνε με την έλευσή του. Ο κόσμος αναγνωρίζει αυτή την προσπάθεια».

-Για το στόχο της Ευρώπης: «Δεν αποπροσανατολιζόμαστε, ούτε πετάμε στα σύννεφα. Μας δίνει περισσότερη ώθηση αλλά είμαστε ακόμη μακριά από τις προπορευόμενες ομάδες. Υπάρχουν ακόμη έξι παιχνίδια. Θα βγούμε εκτός μόνο με την Ομόνοια και την Πάφος FC, θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας».

-Για τον Πίττα: «Δικαιώνει αυτούς που τον πιστεύουν. Είναι εμβληματική μορφή για μας. Είναι ο καλύτερος Κύπριος επιθετικός. Παίρνουμε αρκετά από τους Κύπριους».

-Για το Νίκο Κίρζη: «Θα έχουμε οριστικές εξελίξεις στα μέσα Μαΐου. Είναι ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας, αυτή τη στιγμή κάνει το αυτονόητο. Στηρίζει την ομάδα και είναι κοντά της. Νίκες σαν τη χθεσινή έχει τη σφραγίδα του. Δεν έχει επιδείξει κανείς ενδιαφέρον για την απόκτηση των μετοχών. Είναι έτοιμα τα στοιχεία για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο από εταιρεία του εξωτερικού. Παρά τη φημολογία ότι υπάρχουν επενδυτές, δεν υπάρχει ούτε ένα τηλεφώνημα ή ενδιαφέρον από κανέναν».

-Για τις 6 νίκες στα τελευταία 7 ματς και η παρουσία του Αντόνε: «Σίγουρα έχουμε καλύτερους ποδοσφαιριστές απ’ ότι πίστευε η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου. Ο Αντόνε έχει βάλει τη σφραγίδα του, έχει επαναφέρει τη νοοτροπία του νικητή, του άτρωτου, ότι δεν μπορεί κανείς να μας νικήσει εύκολα. Ευτυχώς για μας είχε το μαγικό ραβδί. Φανήκαμε και τυχεροί γιατί έχει επαναφέρει ότι κερδίσαμε με κόπους και θυσίες τα προηγούμενα χρόνια».

-Για το συμβόλαιο του Αντόνε: «Μετά τις 15 του Μάη θα υπάρξουν εξελίξεις».