Μετά την ισοπαλία κόντρα στον Άρη, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε τα ακόλουθα στην δημοσιογραφική διάσκεψη:
«Νομίζω ότι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Τα είδαμε όλα όσα μπορούσαμε να δούμε και φάσεις και γρήγορο ποδόσφαιρο. Κάναμε ευκαιρίες και κάποιες από αυτές ήταν κλασσικές. Με ένα γκολ θα αλλάζανε τα πράγματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε για να μας βοηθήσει. Έχουμε δρόμο ακόμα δύσκολο. Πολλές ομάδες είναι στην διεκδίκηση του τίτλου και της Ευρώπης. Τελείωσε ο πρώτος γύρος, απομένουν άλλοι 15 βαθμοί. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι. Ήρθαμε για να νικήσουμε. Συγχαρητήρια στον Άρη που είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα. Ξεχνάμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι. Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο. Έχει ακόμα δρόμο, είναι δύσκολο το πρωτάθλημα και τους θέλουμε να μας βοηθάνε. Όταν τους βλέπουμε δίπλα μας μας ανεβάζει ψυχολογικά».

Σας προβληματίζουν τα κακά τελειώματα των κλασικών ευκαιριών; «Είχαμε κλασικές ευκαιρίες. Πρέπει να βάλουμε γκολ. Οι παίκτες είναι αρκετά έμπειροι. Είναι καλή στιγμή που δεν σκόραρα, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κάποτε με μισή ευκαιρίας σκοράρεις, κάποτε με πολλές ευκαιρίες δεν το βάζεις. Εμείς δουλεύουμε σε όλα τα κομμάτια, έτυχε».

Δεν νικήσατε ακόμα στα πλέι οφ. Πιστεύετε ότι μπορείτε να πάρετε τίτλο με ισοπαλίες; «Δεν παίζουμε για την ισοπαλία, δεν πιστεύω σε αυτή την θεωρία. Ήρθαμε να παλέψουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα με καλό μομέντουμ. Δεν με προβληματίζει τίποτα. Ο πρωταθλητής ίσως κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι. Όπως είναι η ομάδα μου, πιστεύω ότι στο τέλος η ομάδα μου θα κόψει πρώτη το νήμα».