Ο Στέφανος Μουκτάρης ο οποίος κάνει μια εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας και αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο της ομάδας για την παραμονή αλλά και στη ρεβάνς του κυπέλλου.
Εκτός του ότι γίνεται δύσκολο το έργο της παραμονής μετά από την ήττα κόντρα στη Δόξα, πώς αλλιώς επηρεάζει την ομάδα; «Σιγουρά γίνεται πολύ δύσκολο το θέμα της παραμονής μετά την ήττα από τη Δόξα αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Έχουμε ακόμα 9 παιχνίδια και πρέπει να είμαστε σοβαροί και όπου βγει. Χρειαζόμαστε μια νίκη που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για τη συνέχεια και αυτή πρέπει να έρθει στο ματς κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ».

Πώς θα προσπαθήσετε να αντιστρέψετε τα εις βάρος σας δεδομένα, όσο δύσκολα κι’ αν είναι; «Όπως είπα χρειαζόμαστε νίκη σίγουρα την Τρίτη για να μας ανεβάσει ψυχολογικά και να μας δώσει ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια».

Πώς περιμένεις τη ρεβάνς κυπέλλου με την ΑΕΛ στη Λεμεσό και ποια θα είναι τα κλειδιά της πρόκρισης; «Περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι, αμφίρροπο και μια καυτή έδρα καθώς ο μόνος στόχος που έμεινε στην ΑΕΛ είναι η κατάκτηση του κυπέλλου το οποίο θα της δώσει και ευρωπαϊκό εισιτήριο αν το πετύχει. Το κλειδί νομίζω θα είναι η καλή αμυντική λειτουργεία που θα πρέπει να έχει η ομάδα μας και οι κερδισμένες μονομαχίες. Πρέπει να δείξουμε από το πρώτο λεπτό πως το θέλουμε περισσότερο και πως πάμε εκεί για τη νίκη. Εξάλλου, το κάναμε ξανά με την Ανόρθωση».

Θράσος Δημητρίου