Την μεγάλη πρόκριση της, στον τελικό κυπέλλου με τρεις ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία της, να συμμετέχουν στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό, πανηγυρίζουν στην ΑΕΛ. Αυτή είναι και η σημαντική ιδιαιτερότητα.
Ο λόγος για τους Παντελή, Ανδρέου και Κολιά, με τους δύο πρώτους να αρχίζουν το παιχνίδι και τον Κολιά να περνάει ως αλλαγή. Στον πάγκο ήταν και ο Φραντζής, άλλο ένα παιδί της ακαδημίας της ΑΕΛ. Σε αυτούς προσθέστε και τον άτυχο Νεοφύτου, ο οποίος είχε επίσης σημαντικό χρόνο μέχρι τον τραυματισμό του, και τον Ιωάννου, οπόταν έξι στην ουσία παίκτες της Ακαδημίας, χρειάστηκαν σε διάφορες στιγμές της χρονιάς να βοηθήσουν φέτος την ομάδα.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι άλλοι τέσσερις παίκτες από τα σπλάχνα των γαλαζοκιτρίνων , οι Μ. Κυριάκου, Οδυσσέως, Ζαχαρία και Βεσελίνοβιτς, βρέθηκαν σε αποστολές στην φετινή σεζόν, με πολύ λιγότερο όμως χρόνο συμμετοχής.
Στην ομάδα έχουν μια πολύ καλή ευκαιρία στα εναπομείναντα παιχνίδια να πάρουν οι ποδοσφαιριστές αυτοί περισσότερο χρόνο συμμετοχής που θα προσθέσει και εμπειρία στα πόδια τους. Και για τους ίδιους θα είναι μια καλή ευκαιρία να πείσουν ότι μπορούν να βοηθήσουν και να πάρουν ένα πιο ενεργό ρόλο τη νέα χρονιά.

Μιχαήλ Αριστείδου