Το πιο σημαντικό παιχνίδι της ιστορίας του μέχρι το επόμενο δίνει την Κυριακή ο Άρης.
Με νίκη στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ τότε η ομάδα θα γίνει το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο και όπως και να το κάνουμε μια τέτοια ευκαιρία είναι κρίμα να πάει χαμένη.
Η προετοιμασία μπήκε στην τελευταία ευθεία, απομένουν δύο προπονήσεις μέσα από τις οποίες ο Αλεξέι Σπιλέφσκι θα βγάλει το τελικό του πλάνο.
Αυτό αναμένεται ότι δεν θα έχει αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την Ομόνοια, με τον Λευκορώσο προπονητή να ενστερνίζεται το ρητό που λέει ότι… συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει.
Αναμένεται ότι ο κόουτς θα κρατήσει το δίδυμο Γιαγκό-Μπρόρσον στο κέντρο της άμυνας και θα μείνει ο Μουσούντα στον πάγκο.
Ο Βανά θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μποακί και Πηλέα στα δύο άκρα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στην μεσαία γραμμή δύσκολα θα σπάσει το δίδυμο Σόκε-Στρούσκι.
Ο Μπένγκτσον θα κινείται στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ο Μπαμπίκα στο δεξί και ο Κακόριν θα βρεθεί λίγο πιο πίσω από τον Γκομίς.
Είναι σημαντικό για τον ΣΠιλέφσκι που έχει όλους τους ποδοσφαιριστές που έφεραν την ομάδα μέχρι εδώ στην διάθεση του.
Ο μόνος που θα λείψει θα είναι ο Μεντιούπ ο οποίος λόγω των τραυματισμών του δεν κατάφερε να προσφέρει φέτος τα αναμενόμενα.

Χρίστος Χρίστου