Μπορεί ο Χοσέ Λουίς Όλτρα να είπε ότι «στόχος δεν είναι να κατακτήσουμε το Conference League… αλλά τα ματς του πρωταθλήματος είναι το μέλλον μας» και πολύ σωστά μίλησε αλλά η προσοχή όλων στο στρατόπεδο της ομάδας της Λάρνακας είναι στραμμένη στην αναμέτρησης της Πέμπτης.
Η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στην Ένωση, δεν έθελξε με την απόδοση της πέραν από το πρώτο ημίωρο του αγώνα αλλά έκανε καλύτερη διαχείριση σε σχέση με τα παιχνίδια που έδωσε πριν τα ματς με την Ντνίπρο όπου την πάτησε.
Έκανε λοιπόν το καθήκον της, επέστρεψε στην κορυφή και βάζει και πίεση στο ΑΠΟΕΛ ενόψει Νέας Σαλαμίνας και κοιτάζει την ματσάρα της Πέμπτης.
Είναι το ματς της Ιστορίας της, θα είναι μια γιορτή για την ομάδα, τη Λάρνακα και την Κύπρο. Για πρώτη φορά θα παίξουν με ομάδα από τον μαγικό κόσμο της Πρέμιερ Λιγκ και επιβάλλεται όλοι να είναι εκεί… και θα θέλουν να είναι εκεί.
Είναι το μεγαλύτερο ματς στην 29χρονη ιστορία της ομάδας και όλα πλέον κινούνται γύρω από αυτό, κινούνται στους ρυθμούς της Γουέστ Χαμ.