Ήρθε στις αρχές Ιανουαρίου, για να δώσει λύσεις και βοήθειες. Λίγο η ανετοιμότητα του και λίγο ο τραυματισμός που είχε, τον κράτησαν εκτός, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά, περίπου ένα μήνα μετά, αρχές Φεβρουαρίου στο ματς με την Ανόρθωση.
Ο λόγος φυσικά για τον Ταχούρι-Σράντι, η παρουσία του οποίου κρίνεται αναγκαία, μετά και την αποχώρηση του Μπρούνο (δεν αντικαταστάθηκε) για να δώσει επιπλέον επιλογή στα άκρα της επίθεσης.
O Λίβυος επιθετικός χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στο παιγνίδι με την Ανόρθωση στο 78ο λεπτό, ενώ στο ίδιο λεπτό είχε μπει στον αγώνα και στο ματς κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ. Ήταν στον πάγκο, αλλά δεν έπαιξε καθόλου κόντρα στον Άρη.
Φαίνεται ότι έχει πλησιάσει η στιγμή που ο Ταχούρι-Σράντι θα πάρει φανέλα βασικού και ίσως βρίσκεται στην ενδεκάδα στο παιγνίδι με τον Ολυμπιακό (20/2). Ο Σωφρόνης Αυγουστή το σκέφτεται και είναι πιθανό να ρίξει στην μάχη και τον Λίβυο, για να του δώσει παραπάνω χρόνο συμμετοχής και φυσικά να δει πόσο μπορεί να υπολογίζει και σε αυτόν στη συνέχεια…