Με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να…τρέχουν με ταχύτατο ρυθμό, η ΑΕΚ δεν μπορεί να στέκεται άλλο στη νίκη επί της Ντνίπρο, ούτε φυσικά να σκέφτεται από τώρα τον επαναληπτικό, από τη στιγμή που έχει μπροστά της τον αγώνα με την ΑΕΛ.
Είναι ψηλό το εμπόδιο στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, καλείται ωστόσο να βρει τον τρόπο να το προσπεράσει και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο Κόζιτσε.
Ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα θα ήθελε να προβεί σε ροτέισιον, αλλά δεν μπορεί να το κάνει στο βαθμό που θα μπορούσε, κυρίως στην επίθεση λόγω των απουσιών που υπάρχουν. Το κακό για την ΑΕΚ είναι πως όλοι οι απόντες αφορούν την επιθετική γραμμή (Γκιούρτσο, Άλτμαν, Γκρόμοφ) και οι επιλογές μειώνονται αρκετά.
Συνεπώς, πιθανόν ο κόουτς να αλλάξει κάποια πρόσωπα στην μεσοαμυντική γραμμή (Εγγλέζου, Γκονζάλεθ, Κάσας, Σανχούρχο διεκδικούν θέση, χωρίς να σημαίνει ότι όλοι θα είναι σίγουρα ενδεκαδάτοι), στην επίθεση όμως δεν μπορεί να διαφοροποιήσει πολλά πράγματα. Πιθανόν όμως αυτή τη φορά να πάρει φανέλα βασικού ο Νίκολιτς και να μείνει αρχικά στον πάγκο ο Ράφα Λόπες…

Ανδρέας Βεντούρης