Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς (μέχρι το επόμενο που είναι ο επαναληπτικός), η Ανόρθωση φρόντισε να σπάσει το αήττητο της σερί και πλέον θα χρειαστεί να κάνει μεγάλη προσπάθεια με ανατροπή για να βρεθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου.
Η «Κυρία» κόντρα στον Ολυμπιακό… επέστρεψε στα παλιά, μετά από έναν μήνα γνώρισε ξανά ήττα και έβαλε δύσκολα στον εαυτό της.
Το καλό γι’ αυτήν είναι ότι υπάρχει το περιθώριο να διορθωθεί το…λάθος που έγινε στο Μακάρειο και αναφερόμαστε βέβαια στον επαναληπτικό της 2ας Μαρτίου που δίνει στην ομάδα του Βέσκο Μιχαίλοβιτς μια δεύτερη ευκαιρία.
Για να αρπάξει όμως η Ανόρθωσης αυτή την δεύτερη ευκαιρία θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να παρουσιαστούν στο γήπεδο. Γιατί στο Μακάρειο… δεν παρουσιάστηκαν και μοιραία γνώρισαν την ήττα που τους φέρνει σε μειονεκτική θέση όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση.
Αυτός που φώναξε «παρών» ήταν ο κόσμος ο οποίος Πέμπτη ημέρα στο τσουχτερό κρύο είχε βροντερή παρουσία και στο τέλος χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές στέλνοντας το μήνυμα ότι θα είναι ακόμα περισσότεροι στη ρεβάνς για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την πρόκριση.