Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, έχουν ένα μόνο στόχο. Να μείνουν στην 1η θέση της βαθμολογίας μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και εκεί επικεντρώνεται η προσοχή τους.
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ετοιμάζεται με τη σειρά του για να παρατάξει μία ισχυρή 11άδα με τα τελευταία νέα, να είναι καλύτερα, σε ότι αφορά τους αμφίβολους ποδοσφαιριστές, όπως ο Ντβάλι, ο Γουίλερ και ο Κοσταντίνοφ.
Η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή με τον προπονητή να μην θέλει να ρισκάρει οτιδήποτε, όμως αν διαπιστωθεί ότι είναι 100% έτοιμοι, ενδεχομένως να βρεθούν στην 11άδα.
Η πρόβλεψη για το αρχικό βασικό σχήμα θέλει το Σέρβο κόουτς να χρησιμοποιεί τους: Μπέλετς,Σούσιτς,Γουίλερ (Σατσιά), Κρέσπο, Καρώ (Ντβάλι), Κοσταντίνοφ,(Νταουσβίλι)Δώνη, Σαρφό, Κβιλιτάια, Ντάλσιο (Εφραίμ),Ντογκαλά.
Στο ΓΣΠ, αναμένεται να βρεθούν και οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ που όπως είναι γνωστό απουσίασαν με τον Άρη και θα απουσιάσουν επίσης στο επόμενο ματς με την ΑΕΛ.
Υπολογίζονται γύρω στις 7-8 χιλιάδες να δώσουν παρών και να στηρίξουν την ομάδα τους για να πανηγυρίσει άλλη μία νίκη στο πρωτάθλημα.

Τελευτεί