Τώρα που τελείωσαν όλα τα…πανηγυρικά για το νέο γήπεδο στη Λεμεσό, ας περάσουμε στο διά ταύτα: καλό, πολύ καλό το γήπεδο, αλλά από μόνο του δεν είναι αρκετό για να δώσει στον Απόλλωνα όλα όσα χρειάζονται από αγωνιστικής πλευράς κι αποδείχθηκε με το καλημέρα.
Ο κόσμος θα βοηθήσει, θα σπρώξει, αλλά ως εκεί. Διαφωνώ ότι η ομάδα της Λεμεσού ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με τη Δόξα. Απλά είχε κάποια καλά διαστήματα και σίγουρα ήταν καλύτερη σε σχέση με το δεύτερο, στο οποίο ήταν κακή.
Αυτός ο χαρακτηρισμός ισχύει στον απόλυτο βαθμό για την παρουσία των «γαλάζιων» στο δεύτερο 45λεπτο και στις τρεις γραμμές. Αμυντικά είχε προβλήματα, με τη Δόξα να καταγράφει ευκαιρίες, η μεσαία γραμμή το ίδιο, επιθετικά δεν φάνηκε καθόλου. Ούτε από τα άκρα, ούτε έπαιξε κάθετα ώστε να δημιουργήσει.
Εν κατακλείδι, για να περάσουμε στην ουσία του θέματος: τώρα που σιγά σιγά θα πέσει η χρυσόσκονη με την είσοδο στο νέο γήπεδο, το σημαντικότερο απ’ όλα για τον Απόλλωνα από ‘δω και μπρος είναι να βελτιωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι.
Σε αντίθετη περίπτωση, το νέο γήπεδο δεν θα είναι αρκετό για να υλοποιήσει τους στόχους του.

Ανδρέας Βεντούρης