Παρακολουθήστε  τη διάσκεψη τύπου του Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου της Ανόρθωσης Ευγένιου Χαμπουλλά, όπου τοποθετήθηκε για την κατάσταση στην ποδοσφαιρική εταιρεία, όπως έχει διαμορφωθεί. Η ιστοσελίδα μας βρισκόταν στον χώρο και σας μετέφερε όλα όσα ειπώθηκαν.
Δείτε βίντεο, φωτογραφίες και διαβάστε όλα όσα λεχθούν:
Στο πάνελ μαζί με τον κ. Χαμπουλλά, ο εκτελεστικός σύμβουλος Μιχάλης Νεοφύτου.
Αρχικά: «Ο κ. Πουλλαΐδης δεν είχε ανταποκριθεί στις προσκλήσεις του Σωματείου. Ο ισχυρισμός ότι πεισματικά αρνούμαι την επικοινωνία με την Εταιρεία είναι αβάσιμος και στερείται σοβαρότητας. Ουδέποτε στην ιστορία της Ανόρθωσης, πρώην Πρόεδρος ή παράγοντας, ανεξάρτητα από το ύψος της βοήθειας που παρείχε, δεν ζήτησε με οποιοιδήποτε τρόπο συμφωνία επιστροφής χρημάτων, μάλιστα με τόκους. Είναι ξεκάθαρη η προσπάθεια μετακίνησης ευθυνών, οι οποίες προκύπτουν από ενέργειες που εκείνος προκάλεσε. Κανένας μα κανένας δεν εμπόδισε τη νέα προσπάθεια της ομάδας. Ο κόσμος έτρεξε και ξεπέρασε κάθε ρεκόρ σε εισιτήρια διαρκείας. Η κρίση που έχει δημιουργήσει ο κ. Πουλλαΐδης οδηγεί και σε αβίαστα συμπεράσματα. Ξεκινώντας από τον Μάρτιο του 2022 για να φέρει τον Λάρκου, σε μια περίοδο που έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Δεν έχει το δικαίωμα να αποδίδει ευθύνες για τον τραγικό χειρισμό στο θέμα Κετσπάγια αλλά και για στο φιάσκο με τον Μίλαντς. Επιπλέον, για τους παίκτες που ήρθαν αλλά πολύ περισσότερο κανένας δεν φταίει για τα πολλά μεγάλα οικονομικά ανοίγματα. Το χρονικό της εγκατάλειψης του καραβιού από τον κ. Πουλλαΐδη έχει σχέση με την επόμενη οικονομική 5μηνία και πρέπει να απαντήσει εάν από την αποχώρηση του από τα διοικητικά σημαίνει και από τις μετοχές του. Αν δεν συνεργαστεί ο κ. Πουλλαΐδης, θα τον καταγγείλω στα αρμόδια σώματα, που είναι η Γ.Σ του σωματείου.
Για τον χαρακτηρισμό «τραγικό» του Τιμούρ Κετσπάγια: «Ήταν το ξεκίνημα που προκάλεσε εκνευρισμό. Και στον ίδιο και σε όσους ήθελαν να φύγει. Κάποιος σε έναν σύλλογο πρέπει να τυγχάνει σεβασμό και ειλικρίνεια. Είχαμε διαφωνία από τον Φεβρουάριο του 2021 και ο κ. Πουλλαΐδης, χωρίς να το γνωρίζουμε ούτε εγώ, ούτε το συμβούλιο, μέσω πρώην συνεργάτη του εκ Λεμεσού προέβη σε ενέργειες για να φέρει άλλον προπονητή».
Για τον κ. Πουλλαΐδη και την επόμενη μέρα: «Η Ανόρθωση θέλει πρόεδρο 24 ώρες το 24ωρο. Δεν διοικείται ούτε από μακριά, ούτε από το Viber, ούτε από μέιλ, ούτε από τα σόσιαλ μίντια η Ανόρθωση. Πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θέλει. Θέλει να μείνει, να μείνει. Θέλει να φύγει, να φύγει. Αλλά να μας ενημερώσει. Πρέπει μέχρι τον Μάιο να εξαντλήσουν τη θητεία τους. Δεν ανησυχώ για το μέλλον της Ανόρθωσης, οποιαδήποτε και να είναι η εξέλιξη. Εάν αυτή είναι απόφαση του, έχουμε όλοι την υποχρέωση να βγούμε μπροστά. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο, αν υπάρξει καθολική εγκατάλειψη από την εταιρεία, ο σύλλογος, τα μέλη και οι φίλοι να μείνουν απαθείς και να μην καταφέρουν να την ανορθώσουν. Έχουμε περάσει πολύ χειρότερα. Περιμένουμε να μας πουν οι ίδιοι τι θα πράξουν το συντομότερο τι θα πράξουν. Με τον Μαρίνο Μήτρου μιλούμε κάθε τρεις μέρες. Γι’ αυτό είναι αβάσιμος ο ισχυρισμός ότι δεν είμαι συνεργάσιμος. Να έρθει στη Γ.Σ. να κάνει τις καταγγελίες του. Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι θέλει. Θέλει να μείνει, καλώς. Να δούμε τι θα κάνουμε. Θέλει να φύγει; Τότε ο δεύτερος μεγαλομέτοχος να μπορεί να προγραμματιστεί. Δεν γνωρίζουμε ακόμα τι θέλει».
Για τον επενδυτή που ναυάγησαν οι συνομιλίες: «Με τον συγκεκριμένο κύριο δεν είχα επαφές. Είχαν επαφές μέχρι τον Οκτώβριο και μετά σταμάτησαν οι συζητήσεις. Πιστώνω και δέχομαι όλα όσα μας είπε ο κ. Πουλλαΐδης εκ των υστέρων. Ότι δηλαδή ο φερόμενος επενδυτής δεν μπορούσε να τηρήσει τα συμφωνηθέντα. Ο κ. Πουλλαΐδης το έκανε με καλή θέληση». 
Για τη συμφωνία διαχείρισης: «Επήλθε επικαιροποίηση της συμφωνίας τον Οκτώβριο του 2021. Περί τα τέλη Οκτωβρίου ήρθαν νέα αιτήματα οικονομικής φύσεως από την πλευρά του κ. Πουλλαϊδη. Και ακριβώς για αυτό το λόγο η διοίκηση Χατζηστεφάνου δεν προχωρούσε στην υπογραφή των συμβολαίων. Δεν μπορώ να τις αναλύσω τώρα, αλλά λέω ξανά. Δεν παίζουν οι συμφωνίες διαχείρισης μπάλα. Είναι αλλού το πρόβλημα. Δεν πρέπει να τα ρίχνουμε σε συμφωνίες που εκκρεμούν εδώ και ενάμιση χρόνο για ευνόητους λόγους».