Με τα εκπληκτικά στατιστικά (βλέπε αλάνθαστο νικηφόρο σερί) να σφραγίζουν την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας και την πλήρη αντιστροφή του κλίματος, συνεπεία των αποτελεσμάτων, θα έλεγε κανείς, ότι ξεχειλίζει από χαμόγελο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
Και όμως. Έχει λόγους να είναι παραπονούμενος, ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ. Το λέει άλλωστε μετά από κάθε ματς.
Ότι υποφέρει η ομάδα του από τους ατελείωτους τραυματισμούς, στους οποίους προστίθενται πλέον και οι τιμωρίες, με τις εύκολες σχετικά κίτρινες κάρτες που φορτώνονται οι ποδοσφαιριστές.
Εν όψει μάλιστα του επόμενου αγώνα, το ερχόμενο Σάββατο με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», ο Βλάνταν μετρά τις ακόλουθες απουσίες.
1. Οι τιμωρημένοι Βιγιαφάνες και Γουίλερ. Ενδεχομένως να προστεθεί και ο Κβιλιτάια. Η απόφαση θα προκύψει ανάλογα με τον Μάγκλιτσα, ο οποίος έμεινε εκτός με την Ομόνοια και είναι αμφίβολος για το «Αμμόχωστος».
2. Οι τραυματίες Δώνης και Φεράρι. Ειδικά, η πιθανή απουσία του Αργεντινού να σημαίνει 11άδα χωρίς κλασικό ακραίο αριστερό αμυντικό αφού δεν παίζει ο Γουίλερ.
Αμφίβολος είναι επίσης ο Τσεπάκ, αμφίβολος και ο Σούσιτς.
Ε, δεν τα λες και λίγα όλα τα πιο πάνω προβλήματα και δεν αδικείς τον Μιλόγεβιτς που παρουσιάζεται παραπονούμενος για το σκηνικό που συνάντησε και εξακολουθεί να κυριαρχεί στον Αρχάγγελο.