Στην ΑΕΛ κρατάνε επί της ουσίας την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση του κυπέλλου και πλέον συγκεντρώνονται στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Ένα παιχνίδι που στην ομάδα θα θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη και δεύτερη συνεχόμενη μετά από αυτή στο κύπελλο.
Οι γαλαζοκίτρινοι του Τσέντομιρ Γιανέφσκι θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να λειτουργεί η ομάδα καλύτερα στο front line καθώς είναι ολοφάνερο μέσα από τα παιχνίδια που έχει δώσει ότι η ΑΕΛ έχει θέματα και με την ανάπτυξη της αλλά και στο τελείωμα φάσεων. Κάτι που παρά την μέτρια έως κακή της παρουσία μέχρι τώρα, της έχει στερήσει και βαθμούς στο πρωτάθλημα.
Στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ είδαμε την ΑΕΛ να παίρνει πολύ καλό βαθμό στον ανασταλτικό κομμάτι αλλά αν μην μπορεί να δημιουργήσει εύκολα και να απειλήσει άμεσα. Με τον Ερμή η ομάδα είχε κατοχή και έλεγχο του παιχνιδιού, είχε φάσεις που δεν τις τελείωσε, πλην όμως η ανάπτυξη της ήταν σε αργό τέμπο και χωρίς φαντασία. Φυσικά είναι κατανοητό ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας περνούν από ένα μεταβατικό στάδιο λόγο της κάκιστης προετοιμασίας που είχαν με τον προηγούμενο τους προπονητή.
Στο παιχνίδι της Δευτέρας υπάρχουν ερωτήματα όσο αφορά τους τραυματίες με τους Κασάνικλιτς, Φιλίπποβιτς, Σιλβέστρου, Μπάστο να είναι αμφίβολοι.

Αριστείδου Μιχαήλ