Εκεί που άρχισε να δείχνει ότι βρήκε το δρόμο της με τις δύο σερί νίκες πάνω στην ΕΝΠ και τη Δόξα Κατωκοπιάς, πάει πάλι πίσω η Ομόνοια.
Σε σημείο…που χαλά ξανά την εικόνα της και την ελπίδα για να διεκδικήσει με καλές πιθανότητες την 1η θέση. Δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο, να δεχτεί η ομάδα τρεις ήττες σε 6 αγωνιστικές.
Ένα αρνητικό στατιστικό που απεικονίζει την ασταθή πορεία και δημιουργεί από νωρίς αμφιβολίες, κατά πόσο θα καταφέρει να διαχειριστεί σωστά την Ευρώπη και την Κύπρο.
Στο Τσίρειο, χάθηκε το πέναλτι από τον Μπρούνο και μαζί κάποιες κλασικές ευκαιρίες, αλλά πέρασε και πολύ δύσκολες στιγμές η εστία των «πρασίνων».
Αν μάλιστα δεν υπήρχε ο Φαμπιάνο στα δοκάρια ( μέχρι την στιγμή που τραυματίστηκε) ίσως να ήταν και μεγαλύτερη σε έκταση η ήττα.
Γενικά, η Ομόνοια του Νιλ Λένον στο πρωτάθλημα, διανύει μέχρι στιγμής μία πορεία που προβληματίζει και αν θέλει να επιστρέψει δριμύτερη στο κυνήγι της 1ης θέσης, πρέπει να αλλάξει προς το καλύτερο.
Όσο για την απώλεια του Φαμπιάνο, είναι ένας λόγος για επιπλέον προβληματισμό. Ο Βραζιλιάνος προκαλεί κινητοποίηση για το χρόνο που θα μείνει εκτός και ελπίζεται να μην διαρκέσει για πολύ η απουσία του.