Ανήμερα του «ΟΧΙ» η ΑΕΛ αντιμετωπίζει τον Ακρίτα (28/10-19:00) και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Με άλλα λόγια οι γαλαζοκίτρινοι, θέλουν να πουν ΝΑΙ στην νίκη ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες θα συναντήσουν. Η ομάδα της Χλώρακας έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στο πρωτάθλημα και στην ομάδα της Λεμεσού, δεν παρασύρονται από τη  βαθμολογική της θέση.
Ο κύριος Γιανέφσκι δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Φιλίπποβιτς, Κάσα, Παντελή, Ντοναλτόνι και Συλβέστρου. Αναγκαστικά θα προχωρήσει σε μια τουλάχιστον αλλαγή, καθώς ο βασικός Κάσα είναι στις βασικές επιλογές.
Επιστρέφει
όμως ο Μιραλάς το επικρατέστερο σενάριο τον θέλει να παίρνει φανέλα βασικού.
Μια πιθανή 11άδα του Σκοπιανού τεχνικού αποτελείται από τους: Μουριέλ, Σάντος, Τζιαλμά, Μπάστο, Μπιλοβάρ, Τσιμπόλα, Μεντόγιεβιτς, Παπαφώτη, Μιραλάς, Μακρής, Μπεραχίνο.
Υπενθυμίζεται ότι όσοι φίλοι της ομάδας θα θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο, η προπώληση θα είναι μόνο διαδικτυακή, καθώς λόγω αργίας η μπουτίκ θα είναι κλειστή. Επίσης, λόγω απαγόρευσης από τη Αστυνομία Πάφου, δεν θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία και εισιτήρια στο γήπεδο.