Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας έστειλαν τις ευχές τους για χρόνια πολλά στον μικρό Ηράκλη ο οποίος πάλευε με τον καρκίνο και βγήκε νικητής! Την ανάρτηση, την έκανε ο θείος του μικρού ήρωα, Αντώνης Αποστολίδης στα ΜΚΔ, τονίζοντας πως η Ομόνοια δεν είναι απλά μια ομάδα αλλά είναι οικογένεια! 
Δείτε το βίντεο και τη δημοσίευση του κ. Αντώνη Αποστολίδη:
«Δεν έχω λόγια να εκφραστώ πραγματικά.
Απλά το έχω πει αρκετές φορές και θα το πω ξανά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι οικογένεια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι απλά μια ομάδα, μέσα από αυτό το βίντεο θα το διαπιστώσετε όλοι πολύ καλά…
Πραγματικά ευχαριστώ όλους τους παίκτες της οικογένειας αυτής, της δικής μας οικογένειας που αγκάλιασαν τον δικό μας μαχητή, τον δικό μας ήρωα από την πρώτη στιγμήΘα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον κύριο Δημήτρη Γρηγόρη για όλα όσα έχει κάνει για εμάς και πιστέψτε με είναι κρίμα που αρκετοί εκεί έξω τον κρίνουν, γιατί είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ με «Α» κεφαλαίο… Ξεχωριστές ευχαριστίες θα ήθελα να δώσω σε ένα φίλου μου πραγματικό που ήταν δίπλα μου, δίπλα σε όλη την οικογένεια του μικρού μας μαχητή. Γιώργο Λιασή σε υπερευχαριστώ φίλε μου είσαι ένας μάγκας, ένας λεβέντης. Χρόνια σου πολλά ΗΡΑΚΛΗ μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα. Σε αγαπώ πολύ και είμαι εδώ πάντα δίπλα σου. ΗΡΑΚΛΗ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ»!