Μετά την μεγάλη νίκη επί του Απόλλωνα, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε τα ακόλουθα:
«Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Ήρθαμε σε αυτό το παιχνίδι με ένα και μοναδικό στόχο, να το πάρουμε. Δουλέψαμε αρκετά αυτή την εβδομάδα και ξέραμε ότι θα είχαμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα παρά τα τελευταία αρνητικά του αποτελέσματα. Όταν παίζεις ένα ντέρμπι στην Κύπρο τα ξεχνάς όλα. Είχαμε αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία στο ξεκίνημα, μας πίεσε ο Απόλλωνας αλλά δε μας δημιούργησε προβλήματα. Στην συνέχεια βρήκαμε ρυθμό και ισορροπήσαμε. Αποφασίσαμε ότι θα δίναμε ρυθμό. Ο Βιγιαφάνες μπήκε και μας έδωσε ρυθμό. Είχαμε ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο. Είχε ευκαιρίες και ο Απόλλωνας αλλά μετράνε οι τρεις βαθμοί. Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά, προσπαθούν να αλλάξουν τον τρόπο παιχνιδιού αλλά έχω ένα καλό γκρουπ και τους δίνω συγχαρητήρια. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες βελτιωμένοι. Υπάρχουν παίκτες που περιμένω από αυτούς. Αυτό που μας κυνηγάει είναι οι τραυματισμοί γιατί κάθε φορά πριν από ένα παιχνίδια δεν ξέρω ποιοι θα μένουν εκτός. Έχουμε παίκτες 11άδατους που μπαίνουν και βγαίνουν και χάνεται ο ρυθμό. Αυτά είναι τα προβλήματα, δεν κρυβόμαστε και θα προσπαθήσουμε να τα λύσουμε. Με την θέληση των παικτών θα τα καταφέρουμε. Θα δούμε που θα μας οδηγήσει».

Το ΑΠΟΕΛ πάει καλύτερα εκτός έδρας παρά εντός έδρας: «Πάντα λέω ότι η στατιστική είναι για τους δημοσιογράφους. Πολλές φορές κάποια πράγματα τα ακούω από εσάς. Για μένα και εντός έδρας και εκτός έδρας είναι ίδιο το παιχνίδι. Σίγουρα είναι πλεονέκτημα όταν είσαι στην έδρα σου και είναι πιο ωραίο γιατί έχεις περισσότερο κόσμο. Είναι μια μεγάλη νίκη αλλά δεν δίνει κάτι παραπάνω από τρεις βαθμούς. Έχουμε παιχνίδι την Παρασκευή. Αύριο ξεκούραση και από μεθαύριο δουλειά».

Το ΑΠΟΕΛ πάει εξαιρετικά στην άμυνα αλλά δυσκολεύεται στην επίθεση: «Την άμυνα πάντα μπορεί να την φτιάξει ένας προπονητής, η άμυνα διδάσκεται. Στο επιθετικό τρίτο είναι και ποιότητα και 1000 άλλα πράγματα. Έμπνευση, ποιότητα, απόφαση παικτών τι θα κάνουν. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς και πιστεύω τα καταφέρνουμε».

Ένα σχόλιο για τα επεισόδια, πόσο σας επηρέασαν; «Δεν ξέρω αν πρέπει να σχολιάζω αυτά τα πράγματα, είμαι προπονητής. Σίγουρα είμαι πάντα εναντίον της βίας. Εύχομαι ο φίλαθλός μας να είναι καλά και να επιστρέψει υγιής στο σπίτι. Όταν είμαι στο παιχνίδι βλέπω μόνο πως θα διορθώσω κάποια πράγματα».

Ποιους θεωρείτε τους πιο βασικούς αντιπάλους για το πρωτάθλημα; «Για να φτάσω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση σημαίνει βελτίωσα πολλά πράγματα. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσω. Όταν θα φτάσω σε αυτή την ερώτηση, τότε θα είμαι πολύ καλά. Τώρα… δεν είμαι καλά! Τώρα είναι Νοέμβριος, έχει πολύ δρόμο. Πολλές ομάδες είναι πάρα πολύ καλές. Βλέπετε ότι όλοι χάνουν βαθμούς, θα είναι συναρπαστικό το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Δεν είμαι άνθρωπος που δίνω υποσχέσεις ποτέ. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δώσω το 100% για να πάει ψηλά το ΑΠΟΕΛ».