Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, www.balla.com.cy, ο Νικόλας Μαρτίδης δεν δίστασε να παραθέσει την άποψή του για τους δύο «αιώνιους», τονίζοντας ότι δεν τους συγκαταλέγει στα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου!
ΓΙΑ ΑΠΟΕΛ
: «Δεν με πείθει ακόμη. Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα του, δυσκολεύεται να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες του. Πριν νικήσει τον Ολυμπιακό, υπήρχε πίεση. Το θετικό για το ΑΠΟΕΛ είναι ότι όλοι χάνουν βαθμούς και κερδίζει χρόνο για να μπορέσει να παρουσιαστεί καλύτερο από πλευράς τακτικής. Αν καταφέρει να απορροφήσει την πίεση θα είναι εκεί, αλλά ακόμη δεν με έπεισε ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι Απόλλων, Άρης, Πάφος FC και ΑΕΚ είναι σε πιο πλεονεκτική θέση για τον τίτλο. Επίσης βλέπω ότι έχει ασχοληθεί αρκετά με τη διαιτησία, θα πρέπει να μην αποπροσανατολιστεί».
ΓΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ: «Έχει το ίδιο πρόβλημα με την ΑΕΚ, που δεν ισορρόπησε την Ευρώπη μαζί με το πρωτάθλημα παρότι έχει το ρόστερ για να το κάνει. Μπορεί να φωνάζει ο κόσμος, αλλά το ρόστερ πιστεύω είναι ικανοποιητικό. Πρέπει να βρει ο Λένον αυτή την ισορροπία. Πιστεύω όμως ότι δύσκολα θα πάει μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα. Δεν θεωρώ ότι είναι φαβορί για τον τίτλο».

Ανδρέας Βεντούρης