Έξι μέρες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό της παιχνίδι και η Ομόνοια προβλημάτισε εκ νέου, απέναντι σε έναν Απόλλωνα με πολλές αλλαγές στην 11άδα του σε σχέση με τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο στην «Αρένα» ήταν κακή, στο δεύτερο βελτιώθηκε δημιουργώντας περισσότερες φάσεις αλλά οι αδυναμίες της είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς.
Το 3-5-2 του Λένον δεν του βγήκε. Ο Μάθιους από δεξιά δεν βοήθησε καθόλου και ο Λέζιακς περισσότερο ανέβηκε στο β’ ημίχρονο. Ο Μίλετιτς έκανε το λάθος στο πρώτο γκολ του Απόλλωνα, ενώ στο δεύτερο γκολ η άμυνα ήταν γενικώς… απούσα.
Η μεσαία γραμμή της Ομόνοιας δεν δούλεψε όπως θα έπρεπε (ο παίκτης box to box είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος), ο Μάταβζ ήταν… εκτός αγώνα. Οι «πράσινοι» θέλουν δουλειά, χρειάζονται και μεταγραφές. Για προσθήκες ωστόσο δεν χρειάζεται να συζητάμε για την Ευρώπη, διότι όποιος ή όποιοι και να έρθουν, δεν προλαβαίνουν να βοηθήσουν (τουλάχιστον) στον πρώτο αγώνα με τη Γάνδη.
Ο Μπεζούς έδειξε καλά στοιχεία, έχοντας ένα δοκάρι ενώ πήρε και την κόκκινη του Φιλιώτη. Το ότι όμως ο Ουκρανός ξεχώρισε ακόμη κι ως ανέτοιμος, δεν το λες και καλό σημάδι.

Ανδρέας Βεντούρης