Η δεύτερη ευκαιρία για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ είναι ενώπιον της ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας φιλοξενεί στις 19:00 την Παρτίζαν στην «Αρένα», στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον Γ’ Προκριματικό Γύρο, με σκοπό να πάρει το αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να πάει στο Βελιγράδι σε μία βδομάδα, έχοντας το πάνω χέρι για την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.
Το τι κάνει η Παρτίζαν στο πρωτάθλημα Σερβίας κι αν δεν άρχισε καλά, είναι… δική της δουλειά. Η ΑΕΚ οφείλει να κοιτάξει τη δική της και να παρουσιαστεί όπως πρέπει για να πετύχει το στόχο της μέσα στο σπίτι της, την «Αρένα», μαζί βεβαίως με τον κόσμο της, ο οποίος καλείται να δημιουργήσει ξανά την ατμόσφαιρα που χρειάζεται για να σπρώξει την ομάδα κι αναμένεται ότι ο αριθμός θα ξεπεράσει τις 5000…
-ΕΝΔΕΚΑΔΑ: Από τη στιγμή που ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα δεν ανοίγει τα χαρτιά του στις προπονήσεις όσον αφορά την ενδεκάδα, μπορούν να γίνουν μονάχα εκτιμήσεις. Έχοντας εκφράσει την ικανοποίησή του για την απόδοση της ομάδας του στο τελευταίο ματς με τη Μίντζιλαντ, τότε δεν πρόκειται να υπάρξουν αρκετές αλλαγές – το πολύ μία με δύο…
Ο Πίριτς θα βρίσκεται στο τέρμα, με τους Μιλίτσεβιτς και Τόμοβιτς να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, τον Ροσάλες δεξιά και τον Γκαρσία αριστερά. Στη μεσαία γραμμή δεν σπάει το δίδυμο Λουΐς Γκουστάβο-Σανχούρχο, για τα άκρα της επίθεσης είναι επικρατέστεροι οι Γκιούρτσο-Φαράζ, με τον Μπρούνο Γκάμα να διεκδικεί θέση, ενώ ο Τρισκόφσκι θα κινείται ελεύθερα πίσω από τον Ολατούντζι, με αουτσάιντερ για την κορυφή τον Ράφα Λόπες.
-ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ο Λετονός Άντρις Τρεϊμάνις θα είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Χάραλντ Γκουντερμάνις και Αλεξέις Σπασιονίκοβς, με τέταρτο τον Αλεξάντρς Γκόλουμπεβς.

Ανδρέας Βεντούρης