Το ΑΠΟΕΛ είναι δύο βήματα πριν την επιστροφή του σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης και την Τετάρτη (17/8-19:45) θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο στην έδρα της Τζουργκάρντεν. Ναι μεν έχει τρεις σημαντικές απουσίες, αυτές του Σαρφό του Κβιλιτάια και του κόουτς Σωφρόνη Αυγουστη, όμως οι γαλαζοκίτρινοι πρέπει να δείξουν έτοιμοι και σοβαροί για να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από τη Στοκχόλμη. Κάτι που θα τους δώσει τη δυνατότητα να παίξουν την πρόκριση στο ΓΣΠ μπροστά στους οπαδούς τους.
Δεν αναμένονται να γίνουν πολλές αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με την αναμέτρηση στο Κιζιλζάρ (πλην βέβαια του Σαρφό), και παίζονται δύο θέσεις. Η μία είναι αυτή του δεξιού ακραίου επιθετικού που τη διεκδικούν Εφραίμ και Μαρκίνιος και η άλλη στη θέση του «8αρίου». Εδώ δύο είναι τα σενάρια. Το πρώτο φέρει τον Νταουσβίλι να αρχίζει ως βασικός ο Νταουσβίλι και το ρόλο αυτό να έχει ο Κοσταντίνοφ, και το δεύτερο θέλει τον Γεωργιανό να μένει στον πάγκο, ως ανασταλτικός μέσος να πάει ο Βούλγαρος και ο Βιγιαφάνες να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.
Ο Μάγκλιτσα δηλώθηκε στη λίστα με τον Έσελινγκ να μένει εκτός, δίνοντας έτσι μια επιπλέον επιλογή στον Μάκη Σεργίδη.
Η πιθανή 11άδα του ΑΠΟΕΛ αποτελείται από τους: Μπέλετς, Τσεπάκ, Κρέσπο, Καρώ, Φεράρι, Νταουσβίλι (Βιγιαφάνες), Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο, Ντογκαλά, Μαρκίνιος (Εφραίμ), Ηλία.

Θράσος Δημητρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

https://balla.com.cy/2022/08/16/eimaste-to-apoel-echoyme-tin-empeiria-kai-ton-tropo/

https://balla.com.cy/2022/08/16/me-sovarotita-kai-to-plano-ton-kooyts/

https://balla.com.cy/2022/08/16/i-teleytaia-proponisi-stin-tele2-arena-fotos/

https://balla.com.cy/2022/08/16/dilonetai-o-magkla-menei-ektos-o-eselingk/

https://balla.com.cy/2022/08/16/synantisi-opadon-apoel-omonoias-sto-monacho-fotos-valla/