Μερίμνησε για όλα η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ και έκανε ένα μεταγραφικό ντεμαράζ καλύπτοντας όλες τις θέσεις που είχε κριθεί σκόπιμο ότι χρειάζονται ενίσχυση.
Δεν έφερε καθαρό σέντερ φορ επειδή είχε ποντάρει ότι ο Άντον Μάγκλιτσα θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Κβιλιτάια μέχρι να επιστρέψει, αλλά ο Κροάτης…επιμένει να μην μπορεί να βοηθήσει, ένα χρόνο μετά την ένταξη του στην ομάδα.
Θεωρείται  σίγουρο, ότι την Πέμπτη το βράδυ θα επιστρατευθεί ο Μάριος Ηλία παρόλο ότι έφυγε τραυματίας από τον επαναληπτικό με την Μπότεφ.
Αναφορικά με τη θέση του σέντερ φορ για τη συνέχεια, εν όψει του ότι ο Κβιλιτάια χρειάζεται ακόμα 3-4 βδομάδες να επιστρέψει, τίποτε δεν αποκλείεται, ακόμα και η πιθανότητα να γίνει μεταγραφή.
Αυτό θα εξαρτηθεί από το Μάγκλιτσα. Αν συνεχίσει να δείχνει αδυναμία να βοηθήσει, τότε θα βρεθεί σε δύσκολη θέση το μέλλον του στην ομάδα.
Ακόμα και ο Σωφρόνης Αυγουστή που είχε «αδυναμία» στον Κροάτη, αρχίζει με τη σειρά του να καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι να δει ξανά τον Μάγκλιτσα όπως τον γνώρισε στον Απόλλωνα.