Ο Αντρίγια Πάβλοβιτς ξέρει τι εστί ζέστη της Κύπρου τέτοια εποχή και με το που ανακοινώθηκε από την Πάρτιζαν έσπευσε να προετοιμάσει τους νέους του συμπαίκτες για τις καιρικές συνθήκες που θα συναντήσουν την Πέμπτη στην Λάρνακα.
Ο ίδιος δεν θα αγωνιστεί, αλλά οι υπόλοιποι είναι αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις στην έντονη κριτική που δέχονται το τελευταίο διάστημα και όχι άδικα μιας και η πορεία τους δεν είναι και η καλύτερη.
Την ίδια στιγμή η εικόνα αυτή που βγάζει η Παρτιζάν δεν παρασύρει σε καμιά περίπτωση τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που θέλουν την Πέμπτη να κάνουν το παιχνίδι τους και να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους επιτρέπει να διεκδικήσουν την πρόκριση στο Βελγιγράδι.
Η προετοιμασία της ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη το πρωί (στις 8.30 η προπόνηση), ενώ στις 10:30 θα παραθέσει δημοσιογραφική διάσκεψη ο Χοσέ Λουίς Όλτρα.
Το πλέον σημαντικό για τον Ισπανό προπονητή είναι ότι δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα, θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.