O νέος πρόεδρος του σωματείου ΑΕΛ, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0, τονίζοντας, μέσα σε άλλα πως η αγάπη για την ομάδα τον έκανε να εμπλακεί ξανά.
Αναλυτικά:
Για την πρώτη του μέρα στην προεδρία: «Μετά από προτροπή πολλών φίλων αποφάσισα να ασχοληθώ ξανά με το σωματείο. Βασικά μας ενδιαφέρει να δυναμώσουμε το σωματείο, τα μέλη, να δούμε τι θα κάνουμε με το οίκημα και να προχωρήσουμε με τα υπόλοιπα τμήματα».
Τι ήταν αυτό που τον έκανε να εμπλακεί ξανά: «Μεγαλώσαμε με την ΑΕΛ, όλη η οικογένεια, όλη η Λεμεσός. Η αγάπη για την ομάδα με έκανε να εμπλακώ».
Ποιοι οι στόχοι; «Με κάποιο τρόπο θέλουμε να κάνουμε έναν νέο οίκημα. Θα χρειαστεί χρόνος για να γίνει αυτό, αλλά θα το παλέψουμε. Θέλουμε να εγγράψουμε νέα μέλη, να αρχίσουμε τις εκδηλώσεις και να γίνουμε πιο δυνατοί. Αυτοί είναι οι στόχοι μας. Σε λίγους μήνες θα λειτουργήσει και το μουσείο. Κατανοώ ότι αναλαμβάνω μια μεγάλη ομάδα και θέλουμε με τους συνεργάτες μου, να πάμε πολύ καλά».
Για τα οικονομικά: «Μιλούμε με τους λογιστές μας. Αν δουλέψουμε σωστά μπορούμε να το καταφέρουμε. Θα δουλέψουμε πάνω στο οίκημα με το οικονομικό. Χρέη υπάρχουν αλλά καλύπτονται».
Για τα τμήματα της ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ πάντα ήταν εκεί στα ψηλά. Είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί η ομάδα και αυτό θέλουμε να κάνουμε».
Για το αν θα έχουν συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα: «Έχουμε συνάντηση με τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους, θα έχουμε στενή συνεργασία, αλλά χρειαζόμαστε χρόνο. Θα βγουν οι ανακοινώσεις».