Τατουάζ που απεικονίζει τα τρία ευρωπαϊκά τρόπαια που έχει κατακτήσει ως προπονητής, έκανε ο Ζοσέ Μουρίνιο!
Πολλοί ήταν εκείνοι που παραξενεύτηκαν όταν είδαν τον Ζοσέ Μουρίνιο να εμφανίζεται με επίδεσμο δεμένο κοντά στον δεξί του ώμο, με τον Πορτογάλο προπονητή να… λύνει το μυστήριο μέσω ανάρτησής του στο Instagram.
Όπως αποκάλυψε ο 59χρονος τεχνικός, το συγκεκριμένο σημείο του σώματός του ήταν δεμένο λόγω ενός τατουάζ που έκανε, το οποίο απεικονίζει τις τρεις ευρωπαϊκές κούπες (Champions, Europa και Confereence League) που έχει κατακτήσει κατά τη διάρκεια της πλούσιας προπονητικής του καριέρας!
«Αυτό είναι το τατουάζ μου. Η χαρά των Ρωμαίων με οδήγησε στην απόφαση να το κάνω. Σκέφτηκα να κάνω κάτι ιδιαίτερο. Κάτι που θα τιμά όλους τους συλλόγους με τους οποίους κατέκτησα ευρωπαϊκά τρόπαια. Ταυτόχρονα, ήθελα κάτι μοναδικό, κάτι που, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, θα είμαι ο μοναδικό που θα το έχω. Ο Αλμπέρτο μου έδειξε κάποιες προτάσεις του και εγώ άλλαξα κάποιες λεπτομέρειες. Ορίστε λοιπόν το τατουάζ μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο στην ανάρτησή του, συνοδεύοντάς τη με τη φωτογραφία του σχεδίου που χτύπησε στο κορμί του!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jose Mourinho (@josemourinho)