Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου, αναφέρθηκε για την προοπτική της ομάδας, αλλά και για τα μεταγραφικά.
Για τα νέα αποκτήματα: «Η πρώτη γεύση είναι θετική. Θα κριθεί από το επίπεδο που θα δείξει ο Μαρκίνιος. Δεν πρέπει να παρουσιαζόμαστε από τα βιντεάκια».
Θεωρείτε ότι το ΑΠΟΕΛ χρειάζεται αμυντικό χαφ; «Ακριβώς αυτό χρειάζεται. Θα πρέπει να είναι επιπέδου για να αποκτήσει άλλη διάσταση, δίπλα στους Ντάλσιο και Σαρφό. Αυτά που έκανε ο Σάμπουριτς και ο Μοράις παλαιότερα».
Αν υπάρχει ανάγκη για ακραίο επιθετικό και αν θα πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση του Τάμαρι… «Αυτά που έκανε ο Τάμαρι, δεν τα έκανε κανένας άλλος τα τελευταία 20 χρόνια. Ξέρουμε τι έκανε στην Κύπρο και ξέρουμε τι μπορεί να κάνει. Αν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να έρθει στην Κύπρο, θα πρέπει να κάνουμε ένα  ειδικό ταμείο για τον Τάμαρι. Ο κόσμος θα συνεισφέρει. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Κύπρο. Έκανε ότι ήθελε την άμυνα του Άγιαξ. Νίκησε μόνος του, τέσσερις φορές τον Απόλλωνα, την Ανόρθωση».