Όταν παίζεις σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας κόντρα σε έναν από τους βασικούς σου αντιπάλους ενόψει και της νέας σεζόν είναι σημαντικό καθώς βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα.
Αυτό έγινε και από τον προπονητή της Ομόνοιας Νιλ Λένον ο οποίος κόντρα στην Ανόρθωση είδε πράγματα και σημείωσε αρκετά τα οποία θα αναλύσει με τους ποδοσφαιριστές του.
Ο Βορειοϊρλανδός προπονητής έδωσε την εντύπωση ότι ίσως να δοκίμασε την 11άδα που προορίζει για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στα πλέι οφ του Europa League (Οι περισσότεροι της 11άδας του φιλικού θα είναι σίγουρα στην 11άδα του πρώτου ευρωπαϊκού).
Ο κόουτς κράτησε την αρχική 11άδα στο γήπεδο για 70 λεπτά και ακολούθως άρχισε τις αλλαγές χρησιμοποιώντας όλους τους ποδοσφαιριστές (πέραν των Παναγή και Κυριακίδη) μέχρι και το φινάλε.
Η 11άδα του 70λεπτου για τον Λένον ήταν ο Φαμπιάνο κάτω από τα δοκάρια που ήταν εξαιρετικός, οι Λανγκ και Μίλετιτς στο κέντρο της άμυνας, ο Μάθιους δεξιά και ο Λέζιακς αριστερά. Μιξ και Μπασιρού κινούνταν στην μεσαία γραμμή, αριστερά ο Μπάρκερ, δεξιά ο Λοίζου και ο Μπρούνο πίσω από τον προωθημένο Κακουλλή.
Ομόνοια αναχωρεί από την Πολωνία αργά το βράδι και τα ξημερώματα θα βρίσκεται στην Κύπρο.

Χρίστος Χρίστου