Η μέρα των αποχαιρετιστήριων ανακοινώσεων είναι η Τετάρτη (1-6) στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού, μετά τον Πογκμπά, επισημοποιήθηκε και το φινάλε της παρουσίας του Τζέσι Λίνγκαρντ που επίσης είχε ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
Έπειτα από 20 χρόνια θητείας στο κλαμπ, αφού ήταν εκεί από την ηλικία των 7 ετών, μετά από 232 παιχνίδια, 35 γκολ, 21 ασίστ, ένα Γιουρόπα Λιγκ, ένα Κύπελλο (σκοράροντας στον τελικό) κι ένα Λιγκ Καπ (επίσης σκοράροντας στον τελικό), ο Τζέσι Λίνγκαρντ αποτελεί παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Δίχως τη δυνατότητα ν’ αποχαιρετήσει τον κόσμο στο γήπεδο και να χειροκροτηθεί για την προσφορά του, αφού ο Ράνγκνικ δεν τον χρησιμοποίησε στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν, ο Λίνγκαρντ σπάει εντελώς τους δεσμούς με τους «κόκκινους διαβόλους».
Είχε καταφέρει προσωρινά ν’ αναγεννηθεί στη θητεία του με τη μορφή δανεισμού στην Γουέστ Χαμ, είχε ξεπεράσει την κατάθλιψη που τον είχε «επισκεφθεί» και για την οποία πλέον μιλάει ανοιχτά και με περίσσια δύναμη, όμως, η ζωή πολλές φορές δεν φέρνει τα πράγματα έτσι όπως τα σκεφτόμαστε.
Αυτό συνέβη και με τον Λίνγκαρντ, που έχει πικρία από την Γιουνάιτεντ, όμως, το κεφάλαιο αυτό κλείνει πλέον οριστικά για εκείνον και ψάχνει την επόμενη ομάδα που θα καταφέρει να του βγάλει τον καλύτερο εαυτό στον αγωνιστικό χώρο.