Έξαλλος ο Έρικ Τεν Χαγκ με τους δημοσιογράφους και την κριτική προς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επισήμανε πόσο μεγάλη είναι η ομάδα που εκπροσωπεί και πόσο άλλαξαν την γνώμη τους όσοι πέρυσι τον θεωρούσαν τον κορυφαίο προπονητή στην Premier League!
Μπορεί ο Έρικ Τεν Χαγκ να έχει ακούσει και να έχει διαβάσει πάρα πολλά τις τελευταίες ώρες, αναφορικά με το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως γενικώς, δεν είναι ο άνθρωπος που επιλέγει να τοποθετηθεί δημόσια, ξεσπώντας προς πάσα κατεύθυνση.
Και για τον λόγο αυτό, η τελευταία συνέντευξή του στο VI_nl, προκάλεσε αίσθηση, με τον Ολλανδό προπονητή να στρέφεται κατά των δημοσιογράφων και να συζητά για το μέλλον του.
Διαβάσατε και νωρίτερα, στο England365, πως είπε ότι η INEOS του έχει ξεκαθαρίσει πως θα συνεχίσει στον σύλλογο, παρά τα όσα γράφονται, όμως θέλησε να εξάρει και το μέγεθος της ομάδας που αντιπροσωπεύει. Επισήμανε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Αγγλία, πιθανώς η μεγαλύτερη του πλανήτη, ενώ είπε πως όσοι πέρυσι έλεγαν πως είναι ο κορυφαίος προπονητής στην Premier League, φέτος τον χαρακτηρίζουν ως τον χειρότερο όλων!
Αναλυτικά, όσα είπε ο Έρικ Τεν Χαγκ:
«Οι… ειδικοί στην Αγγλία κατακρίνουν συχνά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στην Αγγλία και ίσως στον κόσμο. Την συγκεκριμένη ομάδα ή την αγαπάς ή τη μισείς. Συνεπώς, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, όλοι αρχίζουν να μιλούν. Και αυτοί είναι οι άνθρωποι που πέρυσι μου έλεγαν συγχαρητήρια. Πέρυσι, περπατούσα στο… νερό, αλλά φέτος είμαι ο χειρότερος προπονητής της Premier League

Δημήτρης Μανάκος