Ο Βενσάν Κομπανί είναι πολύ πιθανό να καταλήξει στον πάγκο μίας κορυφαίας ομάδας και ο πρώην προπονητής του Πεπ Γκουαρδιόλα μοιράστηκε την εκτίμησή του για το μέλλον του Βέλγου τεχνικού.
Η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται να έχει καταλήξει στην περίπτωση του Βενσάν Κομπανί προκειμένου να αντικαταστήσει τον Τούχελ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλησε να αναφέρει την άποψή του για τον Βέλγο τεχνικό λέγοντας πως ο πρώην παίκτης του θα καταλήξει δίχως αμφιβολία να προπονεί στο μέλλον την Μάντσεστερ Σίτι.
“Ο Βίνσεντ Κομπανί θα γίνει μελλοντικός προπονητής της Μαντσεστερ Σίτι, σημειώστε τα λόγια μου”.
“Ναι, θα συμβεί σίγουρα. Θα μου τηλεφωνήσετε όταν αυτό πρόκειται να συμβεί…”.
Ο Κομπανί δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό με την Μπέρνλι, εντούτοις ο ίδιος διατηρεί πολύ καλό όνομα στην αγορά και θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους προπονητές της νέας γενιάς. Αυτή η εκτίμηση αντανακλάται συν τοις άλλοις και στο σοβαρό ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου που επιθυμεί να του δώσει τα κλειδιά της ομάδας.
Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν προχωρήσει θετικά οι επαφές μεταξύ των Γερμανών και της Μπέρνλι, αφού υποστηρίζεται πως επί της ουσίας στο οικονομικό κομμάτι ένα ποσό της τάξεως των 10-12 εκατομμυρίων λιρών φαίνεται να είναι αρκετό, ενώ επίσης το συμβόλαιο του Βέλγου προβλέπεται να έχει διάρκεια 3 χρόνων.
Το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του Κομπανί και μένει να φανεί αν θα καταφέρει εν τέλει με το έργο του να διεκδικήσει με αξιώσεις τον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, όπως ακριβώς προβλέπει ο Πεπ Γκουαρδιόλα.