Τα γενέθλια του έχει σήμερα Σάββατο, ο προπονητής της Ομόνοιας Νιλ Λένον, ο οποίος κλείνει τα 51 του χρόνια (25/6/71). Ήταν 7 Μαρτίου 2022 όταν οι «πράσινοι» είχαν ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Βορειοιρλανδό τεχνικό (με σπουδαία καριέρα στην Σέλτικ) για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ήρθε για να αντικαταστήσει τον Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος ναι μεν πρόσφερε πάρα πολλά, βάζοντας ξανά στον… ποδοσφαιρικό χάρτη το «τριφύλλι», αλλά επιβαλλόταν να γίνει μια αλλαγή… Με τον κ. Λένον, η Ομόνοια κατάφερε να κλείσει τη χρονιά θετικά, με την έννοια ότι κατέκτησε το κύπελλο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο, έχοντας μάλιστα διασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ!
Πλέον καλείται να βάλει τη δική του σφραγίδα στα θέματα προγραμματισμού και στη… νέα Ομόνοια που «κτίζεται», για να μπορέσει η ομάδα να υλοποιήσει τους υψηλούς της στόχους.
Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί δυο ποδοσφαιριστές, οι Μπρούνο και Μάθιους και αναμένονται αρκετές ακόμη κινήσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή και είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ώρες να προκύψει ανακοίνωση. Για να δούμε αν η γενέθλια μέρα του κόουτς, θα συνοδευτεί και με… δώρο προς τους φίλους της Ομόνοιας