Σημαντική κρίνεται η σύσκεψη που θα γίνει αύριο Δευτέρα (12:00) στα γραφεία της ΚΟΠ  για τον τελικό του κυπέλλου, που θα γίνει στις 25 Μαΐου στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Εθνικό.
Στην οργανωτική σύσκεψη έχουν κληθεί μεταξύ άλλων εκπρόσωποι των διαγωνιζομένων σωματείων, εκπρόσωποι της χορηγού εταιρείας Coca – Cola, του Σταδίου ΓΣΠ και του τηλεοπτικού σταθμού Άλφα Κύπρου που έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης του τελικού.
Θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις για τις κερκίδες και πόσα εισιτήρια θα πάρει η κάθε ομάδα. Με βάση την προκήρυξη και από την στιγμή που η μία ομάδα (βλ. Ομόνοια) χρησιμοποιεί ως έδρα της το ΓΣΠ, θα δικαιούται την ανατολική και τη βόρεια κερκίδα και το κάτω διάζωμα της δυτικής ο Εθνικός.
Οι «πράσινοι» θα ζητήσουν και το νότιο πέταλο, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να δώσει την συγκατάθεση του ο Εθνικός και η Αστυνομία.
Στην ομάδα της Άχνας σκέφτονται να ζητήσουν και μέρος του άνω διαζώματος της δυτικής, το οποίο όμως θα κρατήσει η ΚΟΠ, με βάση την προκήρυξη.