Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και αναφέρθηκε στην συνάντηση της ομάδας μαζί με τον ΚΟΑ για το «Στέλιος Κυριακίδης». Ακόμα, τόνισε ότι η ανανέωση του Τάνκοβιτς βρίσκεται σε καλό δρόμο ενώ του Ικόκο όχι και τόσο.

Αναλυτικά:

Για τη συνάντηση ΚΟΑ-Πάφος FC για το «Στέλιος Κυριακίδης»: «Δεν έχουμε κάτι το επίσημο αλλά υπήρξε πολύ καλό κλίμα από όλες τις πλευρές και διάθεση να βρεθεί λύση για να μην μείνει άστεγη η ομάδα μας. Έχουμε προτείνει λύσεις για να μην υπάρχουν παράπονα από κανένα άθλημα και κανένα άλλο φορέα. Γενικότερα υπήρξε θετικό κλίμα και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να βρούμε μία λύση έτσι ώστε να παραμείνουμε σπίτι μας. Είναι κρίμα η κυπελλούχος να είναι χωρίς έδρα και δεν το θέλουμε».

Νέα αναβολή ή οριστική κατάληξη στο γηπεδικό; «Οριστική απάντηση θέλουμε εμείς αλλά αναμένουμε για να μην έχουμε ανατροπές και ευελπιστούμε ότι όλοι θα καταλάβουν την κρισιμότητα της κατάστασης. Ακόμα δεν έχουμε απόφαση και αναμένουμε από τον ΚΟΑ την τελική κατάληξη».

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Ξεκινάμε περίπου 20 Ιουνίου και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι εδώ στις εγκαταστάσεις μας ή στο εξωτερικό εάν παρθεί η απόφαση να πάμε. Σκοπός είναι να μην γίνουν τεράστιες αλλαγές αλλά πινελιές για να ανεβεί το επίπεδο της ομάδας. Μπορεί να πήραμε το κύπελλο αλλά στο πρωτάθλημα δεν ήμασταν σταθεροί γι’ αυτό πρέπει να γίνουν κάποιες προσθήκες για να ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα. Χρειάζεται δουλειά και ψάξιμο».

Για τις ανανεώσεις με Τάνκοβιτς και Ικόκο: «Για τον Τάνκοβιτς είναι θετικές οι ενδείξεις αλλά για τον Ικόκο δεν είναι τόσο εύκολο απ’ ότι φαίνεται και αναμένουμε. Υπάρχουν και οι δανεικοί που δεν μας ανήκουν και γίνεται προσπάθεια να μείνουν στην ομάδα».