Σκληρή ήταν η αυτοκριτική του Μπρούνο Φερνάντες , έπειτα από την εκτός έδρας συντριβή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0 από την Μπράιτον.
Αποκαρδιωτική ήταν η εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον εκτός έδρας αγώνα της 36ης αγωνιστικής της Premier League κόντρα στην Μπράιτον, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα οι «κόκκινοι διάβολοι» να γνωρίσουν την συντριβή με 4-0 από τους «γλάρους».
Η εικόνα που εμφάνισε το συγκρότημα του Ραλφ Ράνγκνικ είχε σαν αποτέλεσμα, πολλοί από τους οπαδούς να φωνάζουν συνθήματα, ότι οι παίκτες είναι ανάξιοι να φορούν την φανέλα της ομάδας.
Ο Πορτογάλος άσος της ομάδας Μπρούνο Φερνάντες όταν κλήθηκε να σχολιάσει την συγκεκριμένη αντίδραση είπε τα εξής: «Συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου μέσα. Αυτό που κάναμε σήμερα, μιλάω πρώτα για τον εαυτό μου, αυτό που έκανα σήμερα, δεν ήταν αρκετό για να φοράω τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποδέχομαι αυτό που έγινε».
Μάλιστα η δήλωση αυτή που έκανε ο ίδιος απέσπασε τα εύσημα, από μεγάλο μέρος των φίλων των «κόκκινων διαβόλων», οι οποίοι θεωρούν πως ο Μπρούνο Φερνάντες είναι ένας από τους παίκτες, που αξίζει να έχει θέση σε μια… κανονική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.